divendres, 30 de maig de 2008

ACTES INSTITUCIONALS

El pasat dijous varem anar a l´ajuntament, a oferir el titol de lliga al poble de Sant Hipolit. Juntament amb l´equip femeni del C.P.Voltrega (campio d´Europa i de lliga), varem ser rebuts pel batlle de Sant Hipolit, varem sortir al balco, on, en Viza (el capi es el capi) ens va deleitar amb un parlament exquisit. Varem dedicar al public assistent a baix a la plaça, el famos himne, cantat per la nostre aficio de "tornaran a volar les banderes...", que fou corejat pels assistents amb entusiasme i emocio.
Un cop acabats els parlaments, tant nostres com els de les femines del C.P.Voltrega, varem ser obsequiats amb un petit refrigeri, i unes copes de cava, abans de que la premsa present en l´acte, inmortalitzes la trobada amb un regitzell de fotografies, que esperem veure algun dia en algun lloc publicades.
Fou un acte molt maco, culminat, fora de programa amb una passejada en camio pels carrers del poble, on es va poder veure un Marcos Laarbys, i un Albert Espelt desbocats en la cel.lebracio d´un titol, que ens ha omplert a tots de joia i al.legria.
Com varem dir en el discurs d´ahir, no se si podrem tornar l´any vinent a aquest balco, pero si que ens veurem al camp de futbol cada setmana, per intentar oferir a l´aficio moments de futbol, tant macos, emocionants i divertits com els que us hem ofert aquest any.
La setmana vinent hi ha la festa de l´esport, us informare dels actes previstos per aquell dia , en el decurs d´aquest setmana, mentrestant continuarem treballant per fer un C.F Voltrega competitiu de cara l´any vinent.

dijous, 29 de maig de 2008

DIJOUS, RECEPCIO A L´AJUNTAMENT

Aquest dijous a partit de 2/4 de 8, el primer equip del C.F. Voltrega, sera rebut a l´ajuntament per l´alcalde, i pel regidor d´esports del municipi. Anem a fer l´acte institucional d´ofrena del titol de lliga, i despres qui sap si sortirem al balco o no, ja es veura, si voleu venir ja sabeu on serem, a 2/4 de 8 a l´ajuntament.

dissabte, 24 de maig de 2008

VOLTREGA 3 - Vic 3

En breu tindreu la cronica del partit, he de reflexionar sobre que i com dir el que vull dir, i ara no tinc el cap clar, i com ja sabeu, i encara que no sigui dimecres, ni toqui la frase de la setmana, "l´home es esclau del que diu, i senyor del que es calla", per aixo vull reflexionar abans de xerrar. Aixi dons, us demano una mica de paciencia per lleguir la cronica, en breu us la servire. Gracies.

divendres, 23 de maig de 2008

VOLTREGA - Vic

Hi ha importants novetats pel que fa al partit contra el Vic. Es juga a partit unic, es a dir no hi ha tornada la setmana vinent i es juga a casa. Aixi dons els que ja tenieu el pasaport a punt per anar a veure el partit contra el Vic al municipal de la capital d´Osona, us estalviareu el desplaçamanet, ja que l´encontre es disputara al parroquial de Sant hipolit dema a 2/4 de 5 de la tarde. Esperem que els nostres aficionats no ens fallin, ens donin suport i ens ajudin a posar la cirereta al pastis d´una temporada, esplendida guanyant al dominador absolut de la lliga al grup 4, la U.E.Vic.
Per dema estan convocats tots els jugadors, s´ha de ser al camp a 2/4 de 4, i us vull deixar amb la darrera frase de la setmana, d´aquesta temporada, la que ve, no patiu n´hi tornara a haber. "PER A UN ENTRENADOR, EL RESULTAT FINAL NO S´HA DE LLEGUIR EN GOLS A FAVOR, O GOLS EN CONTRA. AL CONTRARI, ES LLEGUEIX EN QUANS HOMES HAN SORTIT DE TANTS BONS JUGADORS. I AQUEST ES UN RESULTAT QUE MAI CAP DIARI, ESTADISTICA O LLIBRE DE RECORDS PUBLICARA. I AQUEST ES EL RESULTAT QUE UN ENTRENADOR HA DE LLEGUIR ELL MATEIX QUAN EL DARRER PARTIT ACABA. NO IMPORTEN ELS TITOLS, IMPORTEN LES PERSONES, L´UNIO, EL GRUP, LA PINYA QUE S´HA CREAT I QUE ES LA BASE PER FUTURS EXITS, SI SOM CAPAÇOS DE CREAR BONES PERSONES DE BONS JUGADORS, HAUREM ACONSEGUIT EL TITOL MES IMPORTANT DE LA NOSTRA VIDA. QUE NO S´APAGUI EL CALIU I EL FOC TORNARA A REBIFAR." (denny crumm, entrenador d´UCLA)

dilluns, 19 de maig de 2008

AIXO NO S´HA ACABAT... TORNA LA COMPETICIO.

Si be es cert que la lliga ja fa una setmana que ha arribat a la seva fi, aquest cap de setmana torna la competicio. Es tracta d´un partit entre els dos primers qualificats dels dos grups de 3ª, que si be no te cap caracter oficial, si que otorga, a nivell oficios, el titol de millor equip de 3ª territorial de la temporada.
Aquest cap de setmana, us informare mes endevant de l´hora, es juga al camp del Vic, l´anada, d´aquests dos encontres. La feina es cert, ja esta feta, no obstant pero, no treu que les ganes de guanyar tambe aquests dos encontres, i posar la rubrica a una temporada, excepcional per part de l´equip, obtenint la victoria contra el campio de l´altre grup de 3a. que s´ha pasejat desde el principi, en el grup 4. Seran sens dubte dos grans partits, on esperen gaudir com ha estat habitual aquest any del recolsament de la nostra gent, i poder posar punt i final aquesta temporada, que com he dit abans nomes te un qualificatiu... Molt bona. Ara be, penseu que el millor...encara esta per arribar.

dissabte, 10 de maig de 2008

GRACIES!!!!!

En nom meu, de´n Jaume, i en nom de tots els jugadors i cos tecnic, donar les gracies a tots el que han fet posible que haguem quedat campions.
Primer de tot felicitar a l´aficio per estar sempre al nostre costat, la resposta i el recolzament que aquest any hem tingut per part seva, nomes te un qualificatiu... IMPRESIONANT!!!, en segon lloc a la directiva per haber confiat en nosaltres, i haber lluitat per treure diners de sota les pedres perque no ens faltes mai, una botifarrada, una samarreta d´entreno, una suadera o una pilota.
Gracies tambe a les autoritats del nostre poble pel recolsament, que dins els seus posibles ens han donat.
I sobretot en nom meu personal, donar gracies als jugadors que a principi de temporada varen creure en el nostre projecte i que, varen rebutjar alguns d´ells ofertes economiques i d´equips superior categoria, per estar aquest any (i espero que molts mes) amb nosaltres, gracies per la disciplina que heu tingut, i per creure en nosaltres cada setmana, gracies per la pinya que hem format, i gracies pel que ens heu fet sentir i disfrutar aquest any.
Per ultim donar tambe les gracies als nostres rivals, amb alguns hem tingut els nostres "piques", pèro sempre hem cregut que el futbol es un esport per unir persones, mai per dividir-les, i per la nostra part els "petits problemes", s´han quedat dins el camp i han conclos un com acabat el partit, gracies a tots.
Per acabar desitjar al Riudeperes, molta sort en la promocio, tindran en mi un aficionat mes, i espero que l´any vinent ens pogem retrobat en unaltre partit a la segona territorial, la categoria on ens mereixem estar, pel que s´ha vist aquest any, els dos equips, (juntament amb el Seva penso jo).
Gracies i ja sabeu on teniu un club amic, el VOLTREGA!

VOLTREGA 3 - monasterio 0 (incompareixença)

Nomes una paraula... CAMPIONS!!!!!!!!!!!!!!!!!

dijous, 8 de maig de 2008

CONVOCATORIA PER DISSABTE

c.f.Voltrega 2007/2008

jugadors convocats
dissabte.....................10 de maig 2008
partit....................VOLTREGA – atl. Monasterio
a 1/4 de 4 al camp de futbol


1. Albert Guix
2. Raul Sayago
3. Marc laarbys
4. Xevi Pardo
5. Ivan Soler
6. Angel Carmona
7. Edu Bernal
8. Didac Vieites
9. Victor Riera
10.German Lazaro
11.Carles Bernal
12.David Vizanzais
13.Ivan Panadero
14.Dani Marcos
15.Sergi Vigue
16.Miquel Molas
17.Eloi Pla
18.Albert Valldaura
19.Pep Erra
20.Sergi Cirera

RECORDEU PUIG REIG? AIXI HEM DE JUGAR...

dimecres, 7 de maig de 2008

LA LLIGA EN JOC... MONASTERIO.

Senyors, arrivem a la jornada decisiva, arrivem a la darrera jornada, arrivem alla on si a principi de temporada ens haguesin dit que estariem, tots haguesim dit que si i firmat sense discusio, arrivem al partit que ens pot donar la lliga. Dissabte a 2/4 de 5 de la tarda, si guanyem estem al cel, si guanyem haurem aconseguit una fita historica, si guanyem...som campions.
El rival? el Monasterio de Ripoll, un equip que en les darreres jornades ha jugat amb nombroses baixes , i que per aquest darrer partit de lliga recupera gairebe la totalitat dels seus efectius, nomes en Jairo queda encara exclos de la disputa de l´encontre, sera un partit dificil, complicat, davant un rival punyetero, que si be no es juga res de cara a la classificacio general, segurament tindra l´estimul extern d´alguna "prima" oferta de manera mes o menys legal, per part de ves a saber qui. No ens en refiem gens, haurem de suar sang per guanyar l´encontre, que sera mes que un encontre, sera un partit que val una lliga.
La nostra gran sort? penso que no m´erro si us dic que l´aficio que omplira el nostre camp sera una de les nostres armes de cara a guanyar el partit, si tenim el camp ple... l´1 a 0 el fareu vosaltres!!!!
Us emplaço fins dissabte on esperem el vostre recolsament, abans pero us deixo amb la frase de la setmana que diu aixi:" EL PASAT HA FUGIT, EL QUE ESPERES ESTA AUSENT, PERO EL PRESENT... ES NOSTRE!!!"(Proverbi árab)

diumenge, 4 de maig de 2008

LLUITAREM PERQUE L´ALEGRIA DISSABTE SIGUI INMENSA, NO US PENEDIU MAI DE SER DEL VOLTREGA!!!

UNA MICA DE RELAX PER UNA SETMANA QUE SE´NS FARA LLAAAARRRRGAAAA....

Rupit 0 - VOLTREGA 5

El partit d´aquesta tarde a Rupit, ha tingut segons el meu punt de vista coses bones i coses dolentes. Anem per les bones. Sens dubte el resultat, era una jornada on el que importava era treure els tres punts en joc, i s´ha aconseguit amb escreix, sense pasar angunies i amb sobradesa. Missio complerta. Ademes en el capitol de les bones, destacar tambe les rafages de bon joc que han acompanyat el partit d´avui en fases de l´encontre, i el domini abrumador que hem tingut sobre el Rupit en el dia d´avui.
Anem per les dolentes. Segons el meu punt de vista, hem anat una mica massa de "sobrats", hem jugat en plan "estrelletes", i aixo no m´ha agradat, era un partit per quedar tranquilament 10/12 a 0, i us ho dic amb la ma al cor, pero hem buscat massa la jugada personal, i poc la triangulacio i la pared, hem volgut entrar fins la cuina amb la pilota i fer tots el nostre golet, i aixo no pot ser. Lligo amb aquest comentari unaltre de les coses que no m´han agradat, la GRAN QUANTITAT, d´ocasions de gol fallades, perque sembla que el goal-average no sera necessari, pero avui era una ocasio unica de deixar-lo finiquitat del tot, (tot i que penso que ja ho esta...).
En definitiva, tres punts mes al sarro, la lliga una mica mes aprop, i estem ja impacients de ser dissabte per certificar el final feliç de la nostre singladura pel campionat, un final feliç, que no hagues estat possible, si no haguessim tingut el recolzament una vegada mes de la millor aficio de tercera, pero de troç!!!! esperem que ens acompanyeu en el nostre darrer partit, que ha de donar pas a l´alegria mes gran que ha viscut el futbol a Sant Hipolit en els darrers anys, anims senyors que ja NOMES EN QUEDA 1!!!!!! i l´hem de guanyar.