diumenge, 26 de juny de 2011

TORNEM´HI!!!

Primer de tot demanar disculpes per les 3 setmanes que he estat en "stan by", vaig acabar la lliga cansat i he volgut desconectar despres d´una temporada molt dificil i dura.
Demanades les disculpes, tornem a l´activitat.
Pel que fa a la temporada pasada, comentare nomes tres o cuatre cosetes, ja que penso que han pasat els dies i tampoc es moment d´extendre´m massa.
Dir que, com ja heu vist ha estat una temporada dificil i on hem hagut de lluitar fins al darrer minut, penso que hem fet coses malamanet desde l´apartat tecnic, desde l´apartat jugadors, aixi com desde l´apartat junta, tots tenim la nostra part de culpa d´haver patit de la manera que varem patir aquesta temporada, i el nostre objectiu despres d´haver-ho parlat i reflexionat, ha de ser esmenar errors i encarar la nova temporada de manera positiva, intentant no caure de nou en errors que ens varen fer patir mes del compte. Tambe penso que hem pagat una mica el proces d´adaptacio al camp nou de gespa, es un pas que poc o molt tots els equips ho acusen i nosaltres no hem estat cap excepcio.
De tota manera pero com us dic, vull pasar pagina d´aquesta temporada i centrar-me en la propera, on hem de tornar a il.lusionar a una aficio, que penso ha estat la nota mes positiva de la temporada, ja que ha estat amb nosaltres en tot moment, mai ens ha deixat d´animar i s´ho mereix tot.
De cara la propera, hi hauran novetats en l´equip, cos tecnic i junta, puc adelantar el que es una noticia ja sabuda per la majoria, que en el tema baixes tenim l´important baixa de´n David Pujol que ha decidit anar a jugar al Taradell de segona catalana la propera temporada, es una oportunitat per a ell de jugar en una categoria nova i l´ha volguda aprofitar, nomes desitjar-li tota la sort del mon i dir-li que ja sap on es casa seva, pel que necessiti, en David ha estat dos anys amb nosaltres pero es un jugador de casa, que ademes de la seva gran qualitat com a futbolista se l´hi ha de sumar la seva qualitat humana i compromis, cosa que l´han fet un referent en els dos anys que l´hem tingut al nostre costat. Gracies David i fins quan vulguis!!
L´altre baixa de l´equip es la de´n David Viza el nostre capi que com hem pogut lleguir en la seva carta de comiat ens deixa com a jugador i s´incorpora a la junta fent funcions d´enllaç junta/equip. En Viza es una d´aqueslles persones carismatiques i que el tenir-lo al nostre costat com a jugador o com a directiu sera basic aquest any, com ja t´he dit moltes vegades, Viza, gracies per tot el temps que hem estat junts!!
Un altre jugador que estara en un segon pla aquest any sera l´Albert Guix. En Guixo, com sabeu ha tingut un segon fill, en Pau, i entre la feina i la canalla no li permeten estar al 100% amb l´equip a nivell d´entrenos i ha decidit pasar a segon pla. Estara amb nosaltres, vindra a entrenar quan pugui i si l´hem de menester estara amb nosaltres, pero deixara de tenir el protagonisme que ha tingut aquests 4 anys on ha estat una peça clau per nosaltres en tot el que hem aconseguit. No es una retirada, sino es pasar a un segon pla, actiu, pero segon pla.
Pel que fa al capitol de baixes aquestes son les uniques que hi ha, la resta continua tota la plantilla, i desde aqui els ho vull agrair. Qualsevol dels jugadors que integren el Voltrega, ha tingut opcions per marxar a altres equips i ha preferit quedar-se, gracies als que heu pres aquesta decisio i esperem que ens ho pasem be aquesta temporada.
No vull fer un post inacabable aixi que el tanco aqui i deixarem la resta de novetats, per a mes endavant, em queda comentar les altes i les novetats a nivell d´entrenadors i junta, el tema baixes (a excepcio d´alguna sorpresa de darrera hora) es aquest. Seguire comentat novetats. Fins aviat.

diumenge, 12 de juny de 2011

CARTA DE COMIAT DEL NOSTRE "CAPI". EN VIZA ES RETIRA.

Como todos sabéis, este año me retiro como jugador federado…, pero no os hagáis ilusiones ya que me vais a seguir viendo, “lo siento”,…Deciros, que me quedo en el club como miembro de la junta, cuya labor será facilitar y canalizar la comunicación entre jugadores y junta directiva. Para ello, vendré todos los jueves a entrenar. “He elegido los jueves para poder cenar con vosotros y salir a tomar algo, pero bueno, esto ultimo es secundario”. O sea que para cualquier cosa, estaré entre vosotros y viviré el vestuario junto a vosotros. Solo deciros, que contéis conmigo para lo que sea, cualquier problema entre compañeros, entrenadores, directivos, afición, de organización, personales…pero si son sentimentales que sepáis que también me tenéis para lo que haga falta…Mi labor será escucharos, para que entre todos podamos hacer frente a la situación e intentar buscar soluciones. También decir que el club esta abierto a nuevas propuestas y nuevas ideas, que no todo han de ser problemas.

Ahora quiero recordar un poco los inicios de este Voltrega:

Hace 9 años, en el 2002 concretamente, se decidió volver a formar un equipo de futbol en 3 Regional. No os creáis que fue algo tan fácil ya que hubo que pelear duro para conseguir renacer al C.F.Voltrega…La mejor manera de empezar, fue ir llamando a ex jugadores y compañeros del pueblo con ganas de empezar a crear algo, ese algo era “Un equipo”, un equipo formado por amigos con ganas de iniciar algo muy especial. Ese proyecto se ha ido puliendo año tras año, hasta llegar donde estamos ahora.

Quiero agradecer a todos los que hemos formado parte de este proyecto llamado C.F Voltrega, ya que cada uno de los que hemos formado parte y los que ahora formamos parte de él, hemos de sentirnos orgullosos de lo que juntos hemos conseguido.
En estos 9 años, no solo hemos conseguido dar al pueblo un deporte mas a seguir, sino que se ha creado afición, han venido a formar parte de nosotros grandes jugadores, hemos sido y somos un equipo que da que hablar entre nuestros rivales, y lo mas importante dentro de los objetivos conseguidos, de los que personalmente me siento mas orgulloso son:
-Hemos ganado 1 liga!!!,
-Llevamos 3 años en 2 Regional!!!
-Hemos conseguido este campo de hierba tan esperado!!

Deciros que estoy orgulloso de haber formado parte de todo esto, y quiero daros las gracias a todos por esa parte de cada uno de vosotros que hace posible que hoy estemos aquí….Gracias.

Un sentimiento:

Llevo 23 años jugando al futbol y como jugador me ha caracterizado, la fuerza, entrega, velocidad, espíritu de lucha, compañerismo y competitividad…sin olvidar recalcar dentro del aspecto técnico, “mis espectaculares bicicletas y controles con el pecho”….En estos dos últimos años, he perdido muchos de los valores físicos que me caracterizaban, los cuales han provocado que me de cuenta de que ha llegado el momento de colgar las botas, pero estoy seguro y por ello me siento orgulloso, que lo que nunca me quitará el tiempo, sois vosotros… quiero que sepáis que como amigo y compañero me tendréis para siempre…

Quiero daros las gracias a todos por estos 9 años en el C.F.Voltrega en los que he disfrutado del deporte que mas me llena. También me gustaría daros las gracias por darme la oportunidad durante estos años, no solo de formar parte de este equipo, sino por dejarme ser vuestro “Capi”. Ha sido un orgullo llevar el brazalete.

Para acabar, gracias a todos por todo lo que hemos vivido tanto dentro como fuera del campo y no os olvidéis de cada uno de los que hemos participado en este proyecto que hoy os toca defender a vosotros, en nombre de todos:

Visca el Voltrega!!!