diumenge, 30 de setembre del 2012

VOLTREGA 4 - SANT FELIU DE CODINES 3

Partidas!! Semblava que la pluja impediria jugar el partit d´avui hi hagues estat una llastima despres de veure com ha anat el matx.
Dos equips disposats a jugar amb noblesa, entrega i ganes, cadascu amb el seu estil, sobre un terreny de joc dificil, i on nosaltres ademes hem tingut el handicap d´haver de jugar 40 minuts amb un home menys per una injusta expulsio. Pero ja vaig dir l´atre dia que l´equip esta creixent, s´esta tornant a trobar amb ell mateix i esta tornant a demostrar que si vol i en te ganes pot fer grans coses, jugui qui jugui, contra el rival que sigui, no ens ha de fer por res si jugem i actuem com un equip. Ahir en front d´un gran rival que estara a dalt segur, varem salvar els tres punts a base de joc, pero tambe de ganes, actitut i intensitat. No hem tingut un començament facil, hem jugat contra 4 bons equips, i tot i aixo hem sumat 9 punts i hem anat creixent en quan a joc es refereix, aixo fa que mirem el futur amb esperança. No estem enlloc ni hem fet res, aixo tot just ha començat, pero despres del partit d´ahir us confeso que estic mes motivat que mai per fer una bona temporada, si no aflaquem forçes, si continuem amb aquest esperit aixo anira be, es tracta de no abaixar la guardia i seguir, seguir i seguir. Soma la jornada 4 i aixo tot just comença, de tota manera penso que hem començat amb pas ferm, el cami esta marcat, cal seguir-lo. Gracies equip per la tarde de futbol que ens vareu fer pasar. Ja us ho vaig dir ahir pero us ho repeteixo avui... SOU MOLT GRANS!!!
Felicito el Sant Feliu tambe perque no es facil jugar en un terreny de joc amb tanta aigua, propens a entrades i trompades. Varen ser un equip molt noble que va anar a disputar la pilota amb força pero sense entrades violentes, va dedicar-se a jugar a futbol i quan hi ha dos equips que volen fer-ho el resultat sol ser el d´ahir, bon partit, gols, emocio, intensitat, pero sobretot, esportivitat i noblessa. FELICITATS SANT FELIU i ens veiem a la tornada.

diumenge, 23 de setembre del 2012

VIC-RIUPRIMER 3 - VOLTREGA 1

En el millor partit del que portem de lliga almenys en quan a joc es refereix, hem perdut. El futbol es aixi, en els altres dos partits d´aquesta lliga, no varem estar pas millor que avui i varem guanyar, avui ens ha tocat veure l´altre cara, una derrota que si be es amarga, no ens ha de fer tirar enrrere, i ens ha de reafirmar en aquesta millora del joc de l´equip, que ha d´anar en progressio a partir d´ara.

divendres, 21 de setembre del 2012

CONVOCATORIA PER RIUPRIMER

HORA: 2/4 de 4 al camp de futbol de Santa Eulalia de Riuprimer,
o be a les 3 a La Taberna.
el partit es a les 3/4 de 5.

PARTIT: Riuprimer - VOLTREGA
JUGADORS CONVOCATS

1.Marc Pardo
2.Joan Tortosa
3.Juan Cobo
4.Gerard Rique
5.Carles Alvarez
6.Edu Bernal
7.Marc Icart
8.German Lazaro
9.Carles Ginesta
10.Dani Masdeu
11.Ivan Panadero
12.Sergi bajo
13.Alex Chica
14.Chicho
15.Javi Campayo
16.Eloi Pla "Poi"
17.Eric Balsas
18.Jordi Benavente

us deixo amb la frase de la setmana que es Mahatma Gandhi i diu aixi: "Primer t´ignoren, despres se´n riuen, despres t´ataquen i finalment guanyes"

diumenge, 16 de setembre del 2012

VOLTREGA 3 - TONA "B" 1

Tradicionalment mai hem començat la lliga be. No em demaneu el perque pero ens costa sempre entrar en competicio. Els altres anys, aquesta manca d´energia a l´hora de competir, solia anar asociada a mals resultats. De moment aquest any hem capgirat una d´aquestes "tradicions" tant nostres. Ens costa com es tradicional en nosaltres entrar en competicio, pero la dinamica de resulats ha cambiat i ja no es negativa. Mai haviem començat la lliga amb un 6 de 6, i aixo fa que, tot i no estar content amb el joc fet avui en almenys els primers 45 minuts, si que estigui satisfet perque almenys durant els seguents 45 minuts vaig veure que la cosa potser habia cambiat. Si som conscients del cambi, haurem donat la volta a la truita i fara que de cara als propers compromisos, potser oferim unaltre versio millorada de nosaltres mateixos.
Durant la primera part contra el Tona no varem existir, ens varen superar en tot i tot i que varem poder marcar mes de 2 gols en jugades clarisimes que normalment no fallem, podem dir que el millor d´aquesta primera part va ser el resultat.
A la segona va tornar el Voltrega. Varem presionar, correr, lluitar i jugar per bandes, varem estar mes o menys encertats en depen quina ocasio pero no puc recriminar res a ningu. Amb intermitencies, pero m´ho vaig tornar a pasar be veient l´equip, vaig reconeixer altra cop el meu equip. Per aixo dic que si reflexionem tots junts i ens adonem per on fallem, potser haurem arrancat, ens venen partits complicats, tots ho son, pero l´entitat dels rivals fa que cada cop costi mes guanyar els partits, tot-hom s´ha reforçat i tot-hom vol guanyar i nosaltres hem d´estar ficats, intensos i conscienciats que cal jugar com nosaltres ho venim fent habitualment, per tirar endavant.
Jo ahir vaig marxar satisfet del camp, primer pel resultat, pero per sobre d´aixo perque vaig veure una segona part que comença a ser el que jo vull que sigui el Voltrega, que no es res mes que, ser el que ha estat durant aquests anys, un equip dificil de batre, que ho lluita tot, pero que quan te la pilota sap que fer-ne i sap combinar. Felicito a l´equip per la reaccio, ara be que aixo no quedi aqui, i que aquesta primera part que em fet avui, ens serveixi de lliço del que no hem de fer, perque aquesta lliga pot ser molt maca si hi posem i fem el que hem de posar-hi i fer.

divendres, 14 de setembre del 2012

CONVOCATORIA PER REBRE EL TONA

Aquesta setmana tornem a repetir partit a casa , aquest cop amb el Tona "B". Equip molt jove i amb jugadors de gran qualitat, que ens fara suar i de valent per aconseguir que els tres punts es quedin a casa.

HORA: 3/4 de 4 al camp de futbol
el partit es a les 5.
PARTIT: VOLTREGA - Tona "B"
JUGADORS CONVOCATS

1.Marc Pardo
2.Joan Tortosa
3.Juan Cobo
4.Gerard Rique
5.Carles Alvarez
6.Edu Bernal
7.Marc Icart
8.German Lazaro
9.Carles Ginesta
10.Dani Masdeu
11.Ivan Panadero
12.Ivan Ortiz
13.Alex Chica
14.Chicho
15.Javi Campayo
16.Eloi Pla "Poi"
17.Eric Balsas
18.Jordi Benavente

Us deixo amb la frase de la setmana que es de Vicente Cassanya i diu aixi:
"El que vol arribar busca camins, el que no vol arribar busca excuses"

diumenge, 9 de setembre del 2012

VOLTREGA 2 - SANT VICENÇ 1

Patint el que no esta escrit varem sumar els nostres primers 3 punts en aquesta lliga. Va ser un partit dificil on no varem saber imposar el nostre joc, el nostre estil, i on ens varem encomanar del seu joc de pasades llarges, que per altra banda tant malament ens va.
Sempre es important començar guanyat, ens donara confiança de cara al seguent partit i mes si ho fem contra un gran rival com es el Sant Vicenç, son aquells partits que guanyes sense jugar be i que tenen de complicat aixo, guanyar-los, perque quan jugem be ja guanyarem, es quan no estem encertats que hem de guanyar i tirar els partits endavant i ahir ho varem saber fer. Per aixo estic satisfet amb els jugadors, per la seva actitut i entrega, que varen fer que un partit complicat acabes amb victoria. Ara pero hem de ser autocritics, hem de tenir el cap fred i que el lleguir no ens faci perdre l´escriure. Hem de millorar de cara als propers partits i molt. Perque sino sera complicat tirar endavant partits com el d´ahir, hem de correguir el que varem fer malament i sobretot imposar el nostre joc, som un equip que quan manem i tenim el domini ho fem molt be i cal buscar maneres per contrarestar el joc del rival imposant el nostre estil. Tots sabem que hem de millorar i de cara els propers partits segur que ho farem, no en tinc cap dubte, afortunadament tots som exigents amb nosaltres mateixos i realistes a l´hora de veure les coses. Ahir no varem fer un bon partit pero el varem tirar endavant, continuarem treballant per millorar en tots els aspectes i continuar per aquest cami.
Aquest any s´ha començat amb una victoria, hem marcat el cami, tenim actitut... continuem caminant!!

divendres, 7 de setembre del 2012

COMENÇA LA COMPETICIO. PRIMER PARTIT, PRIMERA CONVOCATORIA

Dissabte a les 5 comença la lliga 2012/2013. Nosaltres ens estrenem acasa contra el Sant Vicenç, equip que ha baixat de segona catalana aquest any. Partit complicat que intentarem tirar endavant amb l´ajut de tots, penso que arribem ben preparats i mentalitzats per competir, i intentar guanyar el partit. Dema a les 5 ens veiem al parroquial.

HORA: 3/4 de 4 al camp de futbol
el partit es a les 5.
PARTIT: VOLTREGA- Sant Vicenç de Torello
JUGADORS CONVOCATS

1.Marc Pardo
2.Joan Tortosa
3.Juan Cobo
4.Gerard Rique
5.Carles Alvarez
6.Edu Bernal
7.Marc Icart
8.German Lazaro
9.Carles Ginesta
10.Dani Masdeu
11.Ivan Panadero
12.Dani Marcos
13.Alex Chica
14.Chicho
15.Javi Campayo
16.Eloi Pla "Poi"
17.David Escola
18.Jordi Benavente

Comes tradicional en mi, us deixo amb la frase de la setmana que es de CONFUCIO i diu aixi:
"Qui tornant a fer un cami vell apren com si fos un cami nou, pot considerar-se un mestre."