diumenge, 2 de setembre del 2007

primer partit de pre-temporada

Aquest dissabte dia 1 de setembre amb motiu de la festa major, hem disputat el primer partit de pretemporada una mica serios. Es cert que la setmana pasada, ja varem jugar contra el Santa Cecilia, pero la manca d´efectius(nomes erem 11 jugadors) i el fet que el treball fisic d´aquella setmana fos molt intens, va suposar que es tractes mes d´un partit d´entrenament, que d´un partit de pre-temporada propiament dit.
El partit de dissabte contra l´OAR Vic, era tambe, amb motiu del rival un test una mica mes serios. l´OAR te una llarga tradicio d´equip formatiu, i sempre sol tenir bona pedrera i bons equips. Fou un partit molt disputat que es resolge amb un gol al minut 39 d´en GERMAN LAZARO,(que 15 minuts abans havia fallat un penal, tot s´ha de dir),i que va permetre veure la major part del planter del Voltrega per aquesta nova temporada.
Primera part amb domini altern, mes dominador el Voltrega pero amb tres arrivades a l´area de l´OAR amb perill, un xut al pal, i una gran aturada de l´ALBERT GUIX, i amb nombroses ocasions mes o menys clares per part del Voltrega, potser mes que ocasions... arrivades.
A la segona el domini va fer-se mes intens si cap, i el Voltrega va dominar per complert el partit, si be no hi va haver mes gols.
El cos tecnic, estem satisfets del primer partit, si be som conscients que hem de millorar molt, ja que aquest no es el nivell de joc que podem oferir, donat la caregoria dels nostres jugadors, ni el que pensem que es mereix la gent que ens be a veure, que tot sigui dit va ser molt nombrosa.
A destacar, el bon partit d´en VICTOR RIERA, que dia a dia es va integrant mes al grup i s´esta demostrant com una peça important per aquest nou Voltrega d´aquest any, bon partit tambe de l´ARBERT GUIX a part de la gran aturada abans esmentada, va manar i diriguir l´equip en tot moment desde darrera, i jugant avançat(cosa que ens encanta) va frustrar qualsevol aproximacio de l´OAR. I com que seria injust esmentar algun jugador i d´altres no, ja que tots varen estar a un nivell mes que aceptable, si be torno a dir sense caure en el parany de pensar que hem tocat sostre, al contrari aquest nomes es el primer grao, us deixo amb l´alineacio que va presentar l´equip:
Albert Guix, David Vizanzaiz, Edu Bernal, Victor Riera, Didac Vieites, German Lazaro, Albert Espelt, Dani Marcos. Marc Laarbys, Xarli Bernal, Sergi Vigue,Ivan Soler, Pep Erra, Albert Valldaura, Ivan Panadero, Miquel Molas, Sergi Cirera, Raul Sayago. David Font, Raul Carmona, Eloi Pla, Angel Carmona, Santi Villamor, no varen poder actuar en el partit per diferents motius pero tambe formen part d´aquest planter i seu tambe es el triomf i les nostres felicitacions, ja que aqui quan es guanya no ho fan nomes 11, ni quan es perd tampoc, aqui guanyem i perdem tots 30 que formem l´equip (jugadors, entrenadors i delegats), siguin al camp o estiguin a la grada.
Repetim que nomes es el primer pas i que la feina tot just ha començat pero el grup huma que hi ha, i la qualitat dels jugadors, fa que tinguem molta confiança en que aquest sigui un bon any per tots el que estimem i vivim d´aprop el CF.VOLTREGA.
El proper partit sera dimecres dia 5 de setembre a 2/4 de 9 al camp de Sant Hipolit contra el Rodenc, abans pero... dimarts entreno.
Bon dia i Bona festa Major!