diumenge, 15 de juny del 2008

FI DE FESTA AMB L´AFICIO.





Be ara si que s´ha acabat la temporada. Ahir dissabte varem disputar el nostre darrer partit de la temporada 2007/2008. El rival... la penya el Descuento. Gracies pel recolzament que ens heu donat durant tot l´any, i per lo acompanyats que hem anat a tot arreu, una gran part del titol, es vostre, nomes us demanaria una cosa. L´any vinent sera una temporada molt mes forta, dificil i dura que aquesta, estem en una categoria nova i la novetat sempre costa, ens hem reforçat penso que molt be, ara be, penseu que no tot seran victories, patirem, hi haura derrotes, i es alla on heu de ser, al costat de l´equip, (no tinc cap dubte de que hi sereu...) si tenim el vostre suport com l´hem tingut aquest any, ens en sortirem, no deixeu mai d´animar a l´equip, esteu al nostre costat i tornarem a jugar amb 12 o 13 cada setmana. Gracies i Bones vacances, que serveixin per carregar piles, i al setembre... TORNEM-HI!!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Enric,
Potser seria interessant i per anar fent boca saber les altes(equips de procedència) i les baixes de cara la pròxima temporada,què et sembla?! Ah,és veritat que en Màgic Valldaura s'en va al Vic?

Anònim ha dit...

Hola company, tens rao, et prometo que aquest cap de setmana actualitzare el blog i et dire les novetats que hi ha i les que esperem que hi hagui, alhora d´explicar-te el tema de´n Valldaura, i el dia de començament d´entrenos i tot aixo.

Anònim ha dit...

Dons apa ja tens feina pel cap de setmana!