dissabte, 23 d’agost del 2008

PRIMER PARTIT DE PRE-TEMPORADA: Ribetana-VOLTREGA

Aquest cap de setmana disputem el nostre primer test de pre-temporada. A les 6 de tarde i amb motiu de la festa major de Ribes de Freser, jugem comtra la Ribetana, equip al cual ja ens varem enfrontar l´any pasat, ja que era al nostre grup de 3ª.
El partit ens arriva amb un pel de cansament, degut a la primera setmana de treball, on el tema fisic ha tingut molta importancia, de tota manera aixo no ha de ser excusa per intentar jugar un bon partit, on es començin a veure cosetes, tant dels nous jugadors com dels "veterans" de l´equip. Tindrem alguna baixa, i algun faltat d´entreno ja que arriva avui dissabte o ahir divendres, pero que espero que porti els deures fets, i pugui disputar alguns minuts, mes que res per anar conjuntant i rodant un equip, que la setmana vinent ja afronta el seu primer compromis on hi tenim una mica de presio, el partit de festa major contra el Tona.
A destacar les ganes, l´entrega i l´il.lusio que han demostrat tots els jugadors en la primera setmana de feina, nomes espero que sigui una tonica habitual durant la temporada, si es aixi, cosa que no dubto... anirem be.
Per aquest partit estan convocats tots els jugadors, i l´hora de trobada es a les 4 al bar del C.Tennis Voltrega, degut a que la Catolica fa vacances, o be a les 5 alla dalt a Ribes. Aficio... ha començat el ball, ENS VEIEM DIUMENGE!!