dissabte, 3 d’octubre del 2009

VOLTREGA 0 - RIUPRIMER 1

Tenim la "polvora" mullada. Avui no hem fet un bon partit, fins i tot crec que hem fet un partit dolent, pero el cert es que sense jugar el be que volem, hem tingut 4/5 ocasions clares de gol, (penal fallat inclos) que no em demaneu perque, pero no han entrat. Penso que tenim un dels millors atacs de la lliga pero incomprensiblement, no fem gols. Arribem be al davant i tenmim ocasions, pero no hi ha manera de ficar-les a dins.
Avui, repeteixo sense jugar be, ens hem vist derrotats per un equip que ha xutat solament una vegada entre els tres pals, (i que ha fet un golas espectacular)i ha estat encara de falta. Nosaltres hem tingut ocasions per marcar pero no hi ha hagut manera, i es que jugant be, com jugant malament, sense fer gols es molt dificil gunayar un partit. Toca reflexionar, meditar que fem malament, posar-hi remei, i aprofitar el gran potencial que te aquest equip, per sort aixo tot just ha començat, som a temps de sol.lucionar-ho, i per fer-ho hi començarem a pensar desde ja mateix, dissabte vinent una nova revalida que no podem fallar.
El Riuprimer molt bon equip, amb grans jugadors joves que ha vingut a fer el seu partit, no era el seu millor camp, pero tampoc ho es per nosaltres, de tota manera els felicito desde aqui per la victoria, desitjant que sigui la darrera vegada que marxen els punts del parroquial. Pose´m-nos les piles i a arrencar que es fa tard!!!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

senyors del voltrega la diferencia ke hi ha del any passat es ke l´antolin tenia una i us la ficava...de totes maneres anims ke kuan obriu la llauna entraran soles,salutacions.

Anònim ha dit...

jejeje només faltava això que el problema del voltregà és la flata de l'antolin, vaya gra´ciós estàs fet i quepoc has vist el voltregà!!!

Anònim ha dit...

Felicitats pel blog i per donar a coneixer el futbol de casa setmana rera setmana. Celebro que us agrades el gol.Realment espectacular...Destacar el bon comportament dels dos equips i la bona actuació de l'arbitre, sempre dificil en aquesta categoria.

Salutacions des de Riuprimer.

;p

Anònim ha dit...

El Valldaura,no hauria de jugar de central acompanyant el Pujol???Te molt bona sortida de pilota,i a mes,crec que al mitg del camp arrelenteig bastant el joc d'atac,al mitg deixem fer al PANA i al BAJO,que son els autentics motors de l'equip.ENDEVANT VOLTREGA I A GUANYAR A CAMPDEVANOL!!!!!!!!!.

Anònim ha dit...

en valldaura i en pujol a darrera 100% de seguretat, pero tambe a demostrat tenir molta arribada osigui que...

Anònim ha dit...

home 100% seguretat en valldaura a darrera jejejeje. i que ne fem den rique sa guanyat el lloc. necessiten 2 victories icap amunt.

Anònim ha dit...

el problema que hi ha amb en Valldaura, es que es ELL el que no vol jugar a darrera...

Anònim ha dit...

El Valldaura li ba mes l'estil PIQUE,que no pas l'estil TOURE.ANIMS!!!!!!!.

Anònim ha dit...

Pero si en Valldaura juga de central es un regal per els davanters, es lentissim....

Anònim ha dit...

Doncs es juga amb 3 centrals i problema solucionat! Apa Amunt Voltregà!

Anònim ha dit...

Daixeuvos de tonteries, en Valldaure es un tot terrenu u posi on es posi u fera be, te cos, te tecnica, te cap i una visio que flipes, el millor de la categoria, que mes voldrien molts equips que tenirlu a la plantilla... ANIMS VALLDAURE...!!!
I amb el tema Antolin, numés eu de mirar el resultat que li esta donan el Centelles, res de res... Ara ja em començat a marcar gols, aveure qui els para. BISCA EL VOLTREGÀ