dijous, 5 de novembre del 2009

TORNEM A JUGAR A CASA, DISSABTE...SANT JULIA.

Aqueta setmana tornem a jugar a Sant Hipolit, el rival sera un nouvingut aquest any a la categoria, el Sant Julia que tot i l´enganyos de la seva classificacio, es tracta d´un bon equip que potser esta pagant la "novatada" d´estrenar categoria, pero que tot i aixo esta siguent un incomode rival per a tots els que s´hi enfronten.
Conten ademes amb un del pitxitxis del grup, el seu davanter Riera amb 7 gols, un jugador que no et pots despistar ni un moment perque de tres te´n fa dues, i que caldra tenir molt en compte i estar al lloro perque no ens causi cap disgust, a part dels bons jugadors que tenen, destacar tambe la seva banqueta ocupada per una de les llegendes del futbol de la nostra comarca, el sr. Gregori Parra, tants anys lligat al Calldetenes i que aquest any s´ha integrat al projecte dels vilatortins. Partit com dic, dificil que esperem tirar endavant amb el recolzament de tots.
Us deixo amb la frase de la setmana que diu aixi: "SI LLUITES POTS PERDRE, PERO SI NO LLUITES... ESTAS PERDUT"
La convocatoria per dissabte es la seguent:

jugadors convocats
dissabte...................7 novembre 2009
partit........................ VOLTREGA-Sant Julia
a ¾ de 3 al camp de futbol



1.Albert Guix
2.David Vizanzais
3.Marc Laarbys
4.Edu Bernal
5.Albert Valldaura
6.Albert Font
7.David Pujol
8.German Lazaro
9.Eloi Pla
10.Ivan Panadero
11.Denis Lopez
12.Dani Marcos
13.Juan Cobo
14.Jordi Benavente
15.Sergi Vigue
16.Chicho
17.Sergi Bajo
18.Marc Rique

1 comentari:

Anònim ha dit...

Grácies per fer tant bona crónica de nosaltres, el Sant Juliá , si es cert que estem pagant la novatada a la nova categoria, pèro esperem que les coses canvin i podem salvar la categoria, encara que la lliga es molt llarga. El dissabte vindrem a intentar guanyar amb esportivitat i donant el máxim de nosaltres, amb respecta als rivals i intentant jugar a futbol, esperem qu'es veixi un bon partit de futbol i que guanyi el que tingui més sort i a vegades no el que jugar millor, fins dissabte.