dimarts, 31 d’agost del 2010

FARNERS 2 - VOLTREGA 2

Nou test de pre-temporada en una setmana molt carregada, ja que varem entrenar cada dia menys dilluns i divendres, la resta o va haver-hi entrenament o partit, es llogic dons que el cansament en pases ahir una mica de factura.
No varem fer una bona primera part, degut una mica al nostre cansanci, aixi com a la velocitat i empenta dels nostres rivals, un molt bon equip.
A la segona part pero ens varem entonar, ens varem treure la son de les orelles i varem complir amb escreix l´objectiu del partit, agafar ritme de competicio, i bases de joc de cara la temporada. Pel Voltrega varen marcar l´Ivan Panadero 1-1 despres d´una molt bona jugada col.lectiva, amb un gran xut desde fora l´area, i l´Eloi Pla "Poi" 1-2, culminant un atac ben portat pel nostre equip.
Ara toca tornar a entrenar en una setmana de no tanta carrega fisica, i amb mes part tecnica i tactica, de mica a mica anirem polint les nostres errades i intentarem posar-nos a to de cara l´inici de lliga. El millor de tot es que hi hagui una bona evolucio en el joc, que partit a partit es vaigui millorant, i que arrivem al nostre objectiu (l´inici de la lliga) en bones condicions. Fins dimarts a entreno.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Enric, aquets dies on heu entrenat?,suposo que ja tindreu ganes d'estrenar el nou camp!!!!.HISTORIC!!!!!!.

enric ha dit...

Bones.

portem desde el dia 11 d´agost, data que varen començar els entrenaments, entrenant al camp de La Gleva, a la que desde aqui vull donar les gracies per la seva hospitalitat i generositat a l´hora de deixar-nos entrenar en el seu camp.
I si tenim moltes ganes d´estrenar el nostre camp, per comoditat perque ens fa gracia i perque encara que hem estat molt be a La Gleva com a casa no s´hi esta enlloc!!! Estic amb tu es Historic, esperem que el diumenge sigui una gran festa d´inauguracio.
T´hi esperem.

Anònim ha dit...

enorabuena a todo el k sigue al voltrega.y que disfruteis el gran campo de futbol k os han hecho.Enric as conseguido todo lo k te as propuesto.es la hora k te propongan subir al at.balenya de categoria jejejej.un abrazo.

Anònim ha dit...

enrik m'alegru de ke tot komensi a rutlla i aquest empat tambe es molt importan de kara el futur perke no perdre es importan sicologicament i de cara als nostres rivals ke sapiguen ke no som un equiup facil ke tindran ke sudar molt per guanya al voltrega visca el voltrega desde rumania jejejejeje 34?