diumenge, 5 de desembre del 2010

VOLTREGA 1 - SANTA EUGENIA 2

Ja vaig dir a la previa del divendres, que hi ha equips amb els que hi tenim una mena de malefici. El Santa Eugenia es juntament amb l´OAR la nostra bestia negra aquests darrers anys.
Avui hem començat be, hem fet els 20 primers minuts de la manera que m´agradaria que juges sempre el meu equip, tocant al mitj del camp, obrint pilotes a la banda, sent contundents en defensa i agresius en atac, el premi a aixo ha estat el 1-0. Pero a partir del minut 20 hem baixat el pisto, i aleshores ens hem trobat amb dos gols que han donat la volta al marcador fruit de dues badades nostres. A partir d´aqui tocaba epica i remontada, i a la segona part ho hem intentat amb mes cor que cap, hem jugat amb molta intensitat, pero potser ens ha faltat la serenor necesaria per remontar el partit, amen de destacar el seu porter que ha tret dues pilotes sencillament espectaculars a remat de´n Sergi Bajo que entrava per tota la creueta, i a boca de cano de´n Pana despres d´un corner.
Hem perdut, i hem trencat una bona ratxa que portavem desde el dia del Sant Julia, ara toca aixecar-nos altre cop, no hi ha mes remei, i plantejar-nos el partit de Moia com una final que cal guanyar. Ja vaig dir que aquest any la lliga es molt igualada i que dues victories et coloquen a dalt i dues derrotes et fan baixar, cal treballar per recuperar el que aquesta jornada segurament hem baixat, convençuts de que no pasa res i que queda molta lliga encara, i convençuts, i aixo cal remarcar-ho, que a igualtat d´intensitat som mes bons que qualsevol equip de la categoria, pero a la que baixem el nostre grau d´intensitat som vulnerables. Cal jugar 90 minuts "a tope", aixi no tindrem problemes ni de remontades ni de sorpreses, i de pas acabarem amb "besties negres" que son si volem derrotables.
Enhorabona al Santa Eugenia per la victoria, han fet un bon partit, estrenaven entrenador i ha funcionat la dita de que a entrenador nou victoria segura. Tenen equip per estar mes amunt i segur que hi estaran. Felicitats.
Nosaltres treballarem perque a Moia tornem a veure un equip intens, valent i amb ritme els 90 minuts, que es el que ens podra fer guanyar el partit, com a minim hem de jugar amb la mateixa intensitat que ells, estic segur que avui ho haurem apres, i dissabte ho posarem en practica.