diumenge, 27 de febrer del 2011

VOLTREGA 2 - RODA 1

Ja vaig dir a la previa del divendres, que el partit contra el Roda seria dificil, ja que es tracta d´un gran equip, pero que si feiem les coses ben fetes tindriem opcions.
No varem començar gens be ja que al primer minut ens varen marcar de corner, i aquest es un aspecte del nostre joc que hem de correguir, ja que no es ni la primera ni la segona vegada que ens pasa aixo de que ens fan un gol a les primeres de canvi. Per acabar-ho d´arreglar al minut 10 cometem un penal tant just com innecesari, que semblava ens complicaria encara mes el partit, per sort l´Albert Guix va demostrar perque es un dels millors porters de la categoria i va aturar el llançament, aixo ens tornava a ficar al partit, i tot i tenir opcions, i de marcar en la primera part, hem de reconeixer que el Roda va estar millor que nosaltres, varen tenir mes la pilota, la varen jugar amb mes criteri i varen estar millor posicionats sobre el terreny de joc.
A la segona pero la cosa va canviar. Varem jugar mes junts, varem avançar la defensa i varem presionar mes a dalt, i el resultat va ser una gran segona part on varem ser superiors al Roda. Penso que el gol al minut 85 feia justicia al nostre partit, ja que varem ser superiors en aquest segon temps a un autentic equipas. Felicitar a tot l´equip per l´esforç realitzat durant tot el partit, despres del partit del Caldes varem demanar un canvi d´actitut i aquest s´ha produit, ara cal continuar en aquesta linia, millorar el que no fem del tot be i pulir els petits defectes o errors que cometem en un partit, aixo fara que juntament amb l´actitut adecuada, poguem tenir un final de lliga tranquil.
He dit sempre que no patia per la classificacio, pero si que es cert que alla on estavem no corresponia al que era l´equip, ara ens hem adonat que tot depen de nosaltres i tot esta en les nostres mans, si volem podem, tenim qualitat de sobra per guanyar a qui sigui, falta que ens ho creiem i volguem fer-ho, jugar a futbol es molt maco, i mes casa nostra amb el recolzament de tota la nostra gent, (mil gracies per venir cada setmana al camp a donar-nos suport) pero el que fara que encar sigui mes maco, i que tots disfrutem mes encara, sera guanyar. Tenim 11 partits per davant abans no acabi la lliga, quans serem capaços de guanyar?? amb l´actitut d´aquests darrers partits estic convençut de que guanyarem els que vosaltres volgueu, a veure si encara som a temps de "liar-la" grossa...