diumenge, 20 de març del 2011

TORELLO 0 - VOLTREGA 0

Jo, quan empatem un partit sempre em faig la mateixa reflexio. Hem guanyat un punt o n´hem perdut 2? En el cas d´avui no es cap excepcio, i mirat-ho fredament potser si que hem guanyat un punt, ja que va esser un partit igualat, amb alternatives i ocasions per ambdues bandes i que hagues pogut guanyar qualsevol. Pero per altre banda em queda el regust d´endur-nos un punt sense haber fet un bon partit, amb una actuacio arbitral dolenta per ambdues parts, despres de jugar amb 10 durant 30 minuts, i amb dues ocasions molt clares a les acaballes del partit que sens dubte, ens haguesin donat els tres punts. Si fem un balanç, potser si que hem guanyat un punt, pero tinc el regust de que si haguesim estat una mica millor ens haguesim endut els tres.
No ha estat un bon partit per l´espectador, penso que ambdos equips podem i hem de jugar molt millor del que avui ho hem fet, pero tambe hem de valorar les circumstancies en les que arrivavem al matx. Portavem 15 dies parats i aixo es evident que trenca un ritme de joc, i ells arrivaven amb baixes, que tambe ho han acusat.
Mencio apart la te l´arbitre. mai parlo dels arbitres ja que considero que la seva feina es la mes ingrata i dificil en un partit de futbol, per aixo no valorare la seva actuacio en el partit, si que valorare la seva actitut. No pot ser que en un partit de futbol on no hi ha hagut ni una entrada lletja, ni una mala paraula, ni cap altre cosa que fair-play entre dos equips que es coneixen i respecten, arbitri un senyor desafiant en cada decisio seva, que talli el joc constantment per tonteries i que carregui als dos equips de tarjetes de manera injusta i arbitraria. Ens va dir que era el seu darrer partit... gracies per tot.
Ara aquest punt aconseguit avui al camp del Torello, ens el fara bo, o no, el resultat del seguent partit a camp del Seva. Hem de millorar el nostre joc de cara a la setmana vinent, hem de tornar a agafar un ritme que es va trencar pel "paron" de carnaval/Vall del Ges, i hem de com hem dit aquests dies anar sumant, per entrar en zona tranquila.
Deixeu-me fer un apart tambe per la noticia negativa del partit. La lesio de´n Gini que es va trencar la clavicula en una topada totalment fortuita amb un jugador local. ANIMS GINI!!!, que no sera res i en breu estaras altre cop amb nosaltres.
Res mes, a continuar treballant preparar el partit contra el Seva de la setmana vinent amb l´objectiu de fer bo el puntet d´avui, ens queden 9 finals que hem de guanyar, o si mes no... no perdre.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Enric,continuaras la temporada que be?.Jo desitjo que si!!.