diumenge, 7 d’agost del 2011

TORNADA A LA FEINA.

Em falta comentar els aspectes destacats en l´apartat junta directiva i entrenadors.
Pel que fa en l´aspecte entrenadors nomes explicar-vos l´organigrama que hi haura i que esta subjecte a canvis, en alguns aspectes. Com a primer entrenador continuo jo una temporada mes, ates que el club ha tingut a be d´aguantar-me unaltre any, si be es cert que em vaig plantejar el marxar al final de la pasada temporada, les ganes de tots de continuar i millorar el projecte que varem començar ara fa 5 anys, han fet que em replantejes la meva decisio final i continui al capdavant un any mes, (una vegada mes com diu el mestre Guardiola, estem mes a la vora del final que de l´inici...) on espero no decebre a ningu i que poguem culminar una bona i profitosa temporada.
Com a segon entrenador m´acompanyara en Felix Vazquez que ja va estar amb l´equip en el tram final de la pasada lliga, i que ja va ser important l´any pasat, i espero que encara agafi mes importancia i protagonisme en aquesta nova temporada.
Com a entrenador de porters, hem reciclat un crack. Persona estimada per tots, tant a dins del camp com a fora es un fenomeno, va haber de deixar el futbol en actiu l´any pasat despres d´una lesio d´espatlla, i ara es dedicara a tenir en forma als nostres porters, es en Marc Rique, que s´ha agafat la tasca amb molta il.lusio i ganes i de ben segur que tirara endavant i amb nota, la preparacio de´n Marc, en Joanet i l´Albert.
Es probable que hi hagin canvis en l´apartat fisic, (hi haura un preparador fisic titulat) pero aixo us ho confirmo en breu, aixi com en el tema del delegat que tambe estem a l´espera de veure qui fara aquesta funcio.
En l´apartat junta nomes avançar que hi haura noves incorporacions, en la figura sobretot pel que transcendeix a l´equip de´n David Viza, que fara la funcio d´enllaç Jugadors/Junta. Aixi com de nous menbres que es presentaran a l´equip un cop tot estigui redistribuit.
Aixo es el que us avanço, se que no concreto gaire en l´apartat directiu pero estem pendents de reunions per confirmar-ho tot.
El mes important es que pel que respecta l´equip esta tot organitzat i a punt de començar. Dimarts dia 9 a Sant Hipolit s´alça el telo, d´una nova i il.lusionant temporada. Esperem que com sempre esteu al nostre costat.