diumenge, 11 de setembre del 2011

VOLTREGA 2 - RODA 2

Va ser un partit intens. Jugat de poder a poder entre dos equips que volien la victoria. El Roda ens va sortir a presionar, i nosaltres mai hem estat comodes, ja que ens apretaven molt al mitj camp i ens quedavem sense sortida, havent-nos de limitar a llençar piloptes al davant. El Roda en tot moment ben posat i amb les ideies clares del que habia de fer ens estava guanyant la partida, per aixo no es d´extranyar que ens guanyes 0-1 al descans. Ademes teniem el handicap que jugavem amb 10 desde el minut 35 per expulsio de´n Pana. (personalment crec que amb una groga era mes que suficient, pero...)
A la segona part varem tirar d´epica. Quan no podem jugar d´una manera perque el rival t´esta ofegant, es quan ha de sortir la part epica, i aqui Sant Hipolit es mes facil que ens surti. Ni el 0-2 va fer-nos desistir, varem continuar lluitant i varem ser valents, i la recompensa la varem tenir amb els gols de´n German i de´n Chicho, (quin golas va fer !!!!!!) i encara varem tenir l´opcio de victoria en un llançament de falta que no va entrar, que ja hagues esta apoteosic.
Penso que el resultat es just, ja que hi va haber una part per cada equip, qualsevol dels dos hagues pogut guanyar i qualsevol hagues pogut perdre. Cal felicitar-nos per l´esperit i la mentalitat guanyadora que varem demostrar, i intentar correguir les coses que no varem fer be. Som un bon equip, pero hem de millorar i apendre de les dificultats que ens posa el rival.
Al llarg de la lliga ens enfrontarem amb molts equips com el Roda, amb la seva qualitat i intensitat, hem d´apendre a fer-los front amb les nostres armes, jugant rapid, per bandes i amb paciencia, i estic segur que farem una bona campanya, les sensacions que tenim son molt bones, cal refrendar-les dia a dia, i partit a partit, anar poc a poc, i pas a pas fins on ens porti el vent, un vent que hem de lluitar perque ens vingui de cara, senyal que la travessa sera llarga i profitosa.