diumenge, 6 de novembre del 2011

L´AMETLLA A.E. 0 - VOLTREGA 5

Poca cosa es pot dir d´un partit que acaba 0-5 que no siguin elogis cap a l´equip guanyador. Jo tambe els felicito i els elogio, no hi ha hagut historia i hem set clarament superiors, els hem superat en tot i cal felicitar a l´equip, pero tambe sere critic.
S´ha guanyat clarament i amb solvencia pero no hem fet el nostre millor partit, segurament ens hem encomanat una mica del joc/anarquia/desordre de l´equip contrari,, segurament, pero els nostres propers rivals ens demanaran un grau mes gran d´exigencia del que avui ens ha demanat l´Ametlla, i no vull que el lleguir ens faci perdre l´escriure, i pensem que pel fet d´haber guanyat avui 0-5, tot seran flors i violes, no!!.
Caldra estar mes encertats en la pasada, millor en la definicio (se que sembla una bogeria dir aixo despres de guanyar per 5 gols, pero n´hem fallat 5 mes), mes contundents en defensa i sense fer regals innecesaris al rival. El partit d´avui es ja historia, hem guanyat be que era el que tocava, i felicito a tot l´equip per l´esforç, i per la victoria. Ara be, jo ja penso en la setmana vinent, on tindrem un rival fortissim tot i haber perdut avui, caldra estar millor i se que treballarem tota la setmana per estar-hi, si d´una cosa no dubto es del compromis de l´equip i de l´il.lusio que ens esta acompanyant en aquesta lliga. Felicitats!! pero a treballar, que la setmana vinent no tindra res a veure a aquesta i cal estar a punt, portem una bona linia que cal mantenir i mes a casa on no hem de deixar escapar cap punt mes, cada dia ens ho estem creient mes i aixo m´agrada, pero aixo tambe implica un grau mes gran d´esforç dia a dia, partit a partit, si tots hi estem disposats a donar-los ja veurem on arribem. Si ens ho creiem ho sabrem, felicitats per lo d´avui i a seguir...