dilluns, 28 de març de 2011

SEVA 2 - VOLTREGA 0

Mai es pot estar satisfet d´una derrota i molt menys resignar-se quan perds, el que si es pot estar es content amb l´entrega i amb l´intent de superar qualsevol adversitat. Ahir no varem fer un bon partit, es cert, varem perdre tres punts que eren molt importants de guanyar i vaig dir que les baixes no serien, ni seran excusa perque en una plantilla de 21 homes que som, tots estem capacitas per jugar i suplir al company, siguin quines siguin les baixes que teniem.
Varem perdre en un partit dolent, on ens va superar la força i l´entrega d´un rival que va lluitar al maxim per cada pilota conscients que per ells era vital guanyar, per nosaltres era important, per ells era vital. Podem buscar l´excusa del lamentable estat del terreny de joc, de les pilotes que voleiaven amb el vent, de la mala sort amb el tema trompades que va fer que Fonsi, Marc Rique i Juanaki haguesin d´abandonar el terreny de joc abans d´hora a causa de cops mes o menys importants, el cert es que varem perdre un partit perque ells varen fer 2 gols i nosaltres no varem aprofitar cap de les 4 ocasions mes o menys clares que varem tenir, el Seva no es millor que nosaltres pero ahir ens varen superar en coratge i lluita, varen saber lleguir el partit millor que nosaltres i varen aprofitar dues jugades a pilota parada per fer-nos dos gols que varen decidir el partit. Nosaltres ens varem enfrascar en voler tocar, en voler sortir de darrera tocant, de voler combinar per arribar dalt i ens varem equivocar, no era tereny de joc per fer-ho.
I ara que? ara a lluitar i a guanyar 8 finals que son les que ens queden per acabar la lliga, hem de jugar mes units que mai, hem d´estar mes units que mai i no ha d´haver-hi res imposible, recuperem gent, cosa que ens donara mes opcions i alternatives, i contra un equip que es juga molt com nosaltres, hem de tirar el partit endavant i demostrar que estem vius i que malgrat l´ensopegada de diumenge som molt millor equip del que la classificacio marca, ens queden 24 punts per demostra-ho, no tinc cap dubte de que si volem podem sumar-los tots, jo no ho dubto i si ens ho proposem i ho fem be d´aqui a final de temporada, podem demostrar-ho.

diumenge, 20 de març de 2011

TORELLO 0 - VOLTREGA 0

Jo, quan empatem un partit sempre em faig la mateixa reflexio. Hem guanyat un punt o n´hem perdut 2? En el cas d´avui no es cap excepcio, i mirat-ho fredament potser si que hem guanyat un punt, ja que va esser un partit igualat, amb alternatives i ocasions per ambdues bandes i que hagues pogut guanyar qualsevol. Pero per altre banda em queda el regust d´endur-nos un punt sense haber fet un bon partit, amb una actuacio arbitral dolenta per ambdues parts, despres de jugar amb 10 durant 30 minuts, i amb dues ocasions molt clares a les acaballes del partit que sens dubte, ens haguesin donat els tres punts. Si fem un balanç, potser si que hem guanyat un punt, pero tinc el regust de que si haguesim estat una mica millor ens haguesim endut els tres.
No ha estat un bon partit per l´espectador, penso que ambdos equips podem i hem de jugar molt millor del que avui ho hem fet, pero tambe hem de valorar les circumstancies en les que arrivavem al matx. Portavem 15 dies parats i aixo es evident que trenca un ritme de joc, i ells arrivaven amb baixes, que tambe ho han acusat.
Mencio apart la te l´arbitre. mai parlo dels arbitres ja que considero que la seva feina es la mes ingrata i dificil en un partit de futbol, per aixo no valorare la seva actuacio en el partit, si que valorare la seva actitut. No pot ser que en un partit de futbol on no hi ha hagut ni una entrada lletja, ni una mala paraula, ni cap altre cosa que fair-play entre dos equips que es coneixen i respecten, arbitri un senyor desafiant en cada decisio seva, que talli el joc constantment per tonteries i que carregui als dos equips de tarjetes de manera injusta i arbitraria. Ens va dir que era el seu darrer partit... gracies per tot.
Ara aquest punt aconseguit avui al camp del Torello, ens el fara bo, o no, el resultat del seguent partit a camp del Seva. Hem de millorar el nostre joc de cara a la setmana vinent, hem de tornar a agafar un ritme que es va trencar pel "paron" de carnaval/Vall del Ges, i hem de com hem dit aquests dies anar sumant, per entrar en zona tranquila.
Deixeu-me fer un apart tambe per la noticia negativa del partit. La lesio de´n Gini que es va trencar la clavicula en una topada totalment fortuita amb un jugador local. ANIMS GINI!!!, que no sera res i en breu estaras altre cop amb nosaltres.
Res mes, a continuar treballant preparar el partit contra el Seva de la setmana vinent amb l´objectiu de fer bo el puntet d´avui, ens queden 9 finals que hem de guanyar, o si mes no... no perdre.

divendres, 18 de març de 2011

CONVOCATORIA PER TORELLO

Dissabte torna per nosaltres, despres de 15 dies d´aturada la lliga. Hem estat primer aturats pel tema carnaval, i la setmana pasada quan va tornar la competicio, degut a la retirada de la Vall del Ges, tampoc varem competir.
Per nosaltres ens torna la competicio amb un dificil partit, contra un dificil rival, a part del lligam sentimental que m´uneix al Torello, s´ha de reconeixer que son un dels equips que millor futbol practica de la categoria, amen de tenir un dels millors entrenadors del grup. El partit de dissabte ha de suposar una oportunitat per nosaltres de sortir definitivament del pou on ens varem ficar, i demostrar que estem plenament ficats en la lluita per arribar a les zones tranquiles, son 3 punts importants, conscients que sera molt dificil d´aconseguir, pero que amb actitut i ganes, i sobretot molta lluita hem d´intentar endur-nos.


Jugadors convocats
Dissabte...................19 març 2011
partit.....................Torello-VOLTREGA
Hora.........................a 1/4 de 3 a La Taverna o be a3/4 de 3 al camp de futbol de Torello.


1. Eloi Pla
2. Albert Guix
3. Ivan Panadero
4. Jordi Benavente
5. Juan Cobo
6. Joan Tortosa
7. David Pujol
8. Chicho
9. Juanaki
10. German Lazaro
11. Carles Ginesta
12. Marc Rique
13. Marc Icart
14. Sergi Bajo
15. Gerard Rique
16. Dani Marcos
17. Guillem Conill

Us deixo amb la frase de la setmana que es de Robert Half
i diu el seguent: "Delegar el treball sempre funciona,
sempre i quan el que delega el treball també treballi".

diumenge, 13 de març de 2011

VALL DEL GES 0 - VOLTREGA 3 (w.o)

A causa de la retirada de la competicio de lliga de l´equip de la Vall del Ges, l´encontre no s´ha jugat, donant la Federacio Catalana com a vencedor al Voltrega per un resultat de 0-3.

dissabte, 5 de març de 2011

AQUEST DISSABTE CARNESTOLTES...

Aquest dissabte no hi ha partit, ja que la competicio s´atura per les festes de Carnaval. Es moment de carregar piles, oblidar-nos per un cap de setmana de futbol i tornar amb energies renovades per afrontar els 11 partits que resten per acabar la lliga, i on encara hi ha feina a fer, i coses a dir. Com ja vaig dir en l´anterior post, tot depen de nosaltres, de la nostra actitut i del nostre compromis, en els darrers partits hem demostrat que si volem podem, queden 11 setmanes per "voler", estic convençut que seguirem per aquest cami.
Us desitjo un bon Carnaval i us deixo amb la frase de la setmana que n se qui la va dir pero es bona, diu aixi: "NO POTS TENIR EL QUE VOLS, FINS QUE NO SAPS EL QUE VOLS"
Bon Carnaval i fins la setmana vinent.