diumenge, 22 de gener del 2012

OLVAN 1 - VOLTREGA 2

Hi ha partits que costen mes i partits que son mes comodes, hi ha camps mes agradables, i camps mes incomodes. El partit d´avui ha costat molt, ha estat un partit gens comode en un camp molt incomode, i mes que el camp incomode penso que el que era incomode eren les pilotes, molt dures i obligaven a controlar el bot constantment. Ha costat Deu i ajuda tirar el partit endavant, ells es jugaven molt i han lluitat cada pilota, amb la intensitat que preveiem, a tenor del que el partit significava per ells, ara be, els he dit en la xerrada previa que aqui eren els camps on es guanyaven i perdien lligues i no es que nosaltres ens jugem mes que una bona classificacio, pero el cert es que tots han entes el que volia dir, i han demostrat que volen guanyar la nostra lliga, que volem ser alla dalt i que volem ser importants aquest any. Els 16 jugadors que han jugat han lluitat com lleons, s´han buidat i han demostrat que estan compromesos i que volen fer una bona temporada en aquest club. Felicito desde aqui a tots els jugadors, no tant per fer un partit molt maco, pero si per la seva lluita, entrega i ganes de guanyar el partit.
l´Olvan ha estat un rival molt incomode, lluitador i dificil, costara molt treure punts d´aqui en aquesta segona volta si l´Olvan juga com ha jugat avui, amb aquesta intensitat i entrega, els queden 10 partits en el seu camp i penso, i em fico on no em demanen, que la salvacio d´aquest equip pasa per guanyar els partits del seu camp, i tal i com han jugat avui, sera molt complicat treure punts d´Olvan.
I nosaltres que?? hem fet la millor primera volta de tot el temps que som a segona regional o tercera catalana, 33 punts es una xifra que ens fa estar orgullosos de la marxa de l´equip, ara ens comença la segona volta davant d´un historic de la nostra comarca, el Roda, un gran equip, que sera dificilissim sumar en el seu camp, ara be els partits s´han de jugar i de lluitar i anirem a Roda amb totes les ganes del mon de fer quelcom positiu, començem la segona volta i el nostre objectiu ha de ser sumar els mateixos punts que a la primera, diumenge el primer de 17 partits que ens esperen, i que esperem siguin apasionants.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sou molt grans equip!!!! A seguir aixi Voltrega!!!!

Anònim ha dit...

equipàs... ànims a per totes!!!