diumenge, 3 de juny de 2012

VOLTREGA 4 - OLVAN 1

Punt i final a la lliga 2011/2012, i ho hem fet amb una victoria en un partit, on pel meu gust hi ha faltat intensitat per ambdues bandes, segurament provocada aquesta falta d´intensitat, pel fet que cap dels dos equips ens hi jugavem res i aixo sempre es dificil d´enxufar-se a una situacio aixi.
Tot i aquesta manca d´intensitat, penso que hem estat correctes, hem jugat tocant, sortint del darrera amb pilota controlada, pasant per bandes, jugant en profunditat i rapids quan erem a dalt, fent en definitiva el que hem intentat fer durant tot l´any, a vegades amb mes, i a vegades amb menys exit.
L´Olvan per la seva part ha vingut a jugar a futbol, cosa que es d´agrair, i ells tambe amb els deures fets s´han sumat a una tarde de futbol on el que interessava era pasar-la be. Felicitats per la salvacio, i com ja vaig dir a la primera volta quan els varem visitar i vaig veure la intensitat i ganes amb que varem jugar al seu camp, feia que la salvacio pases per fer-se forts a casa seva, ho han fet i a fora han guanyat partits claus que havien de guanyar, (Tona, Centelles) han fet la feina ben feta i tenen la recompensa de la salvacio, enhorabona i si com sembla la temporada vinent camvieu de grup, que sapigueu que en el Voltrega trobareu un equip amic pel que volgueu. Molts exits en el futur!!
Per part nostra ara es temps de fer balanç i de començar a pensar ja en la temporada vinent. Estic preparant les estadistiques de la temporada i en breu les publicare, pel que fa a novetats tambe us mantindre informat tant bon punt siguin les coses segures i no siguin especulacions. No feu cas dels rumors, perque segons els rumors l´any que ve serem 73 en plantilla, farem una plantilla el millor posible pero amb la base de l´equip que tenim perque su mereixen i demostren que es pot confiar en ells, i ademes son del poble i el mes impopratnt... son del Voltrega, amb una plantilla de 22 jugadors, que poguem fer una bona temporada i si es posible superar l´actual dons millor, sense marcar-nos fites imposibles pero sense renunciar a res, siguent ambiciosos i anant partit a partit a fer el que ens agrada, competir i jugar a futbol.Bones vacances i estarem en contacte.
Merci aficio per haver-nos donat suport tot l´any, per ser tant fidels i espero que l´any vinent pogueu gaudir encara mes del que heu gaudit aquest any, per mi es una temporada de notable alt, pero penseu que per sobre... encara hi ha l´excel.lent i si es pot aspirar al 10 no ens comformem amb el 9...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats a la plantilla i entrenadors per aquestes tardes de gran futbol i emocions que ens heu donat als aficionats!
com a humil espectador m'agradaria donar la meva opinio desde el meu punt de vista i sense ànim d'ofendre a ningú ans el contrari ja que porto els colors al cor.
A destacar com a positiu, crec que sóm un equip que no ens donem mai per vençuts i que encara que anem per darrera el marcador l'equip + afició fan que es treguin forces d'allà on no en queden. I el futbol que es practica crec que és d'un molt bon nivell ja que sempre s'intenta per damunt de tot jugar la pilota amb critèri.
Com nota negativa, crec que en alguns partits hem estat fluixos en defensa tot i això tampoc hem encaixat molts gols(58) envers els 90 que hem fet en atac, això crec que vol dir que l'equip ataca amb tot el seu potencial, però a l'hora de defensar ens ha faltat més intensitat.
Per finalitzar crec que és imprescindible mantenir el blog que tenim aquest any incluït els entrenadors i per mi imprescindible reforçar-nos amb jugadors de la zona del Voltreganès, per no perdre la nostra identitat!
Espero doncs que la majoria de jugadors, sobretot els veterans ja que donen personalitat a l'equip segueixin. I per altre cantó crec que tu Enric hauries de continuar amb aquest projecte ja que crec que ets una de les poques persones capaçes de portar un equip unit a vegades tant complicat.
Així doncs espero que et sigui útil la meva impressió sobre el Voltregà. Salut i Visca el Voltregà!!

Anònim ha dit...

Felicitats a l'equip per què ens han fet disfrutar moltíssim aquest any. Enric, heu fet una gran tasca tu i el teu ajudant. Feu un bon equip, tant de bò estigueu molts anys al Voltregà!! Continueu, no? I els jugadors??

Anònim ha dit...

hola enric a nivell de baixes qui plega o marxa del club?fa anys us a segueixo. es veritat que gent com en vigue i dani marcos marxen del club? per altre banda felicitar la gran temporada que heu fet. respecta la temporada que vareu fer l'any passat respecte aquesta penso que la sort a cambiat una mica pero sobretot el caracter dels jugadors que l'any passat en algun moments va faltar.molta sort per la temporada que ve.

enric ha dit...

Bones gent.

En breu fare un post i explicare amb mes detall la situacio de la plantilla aixi com les noves incorporacions que penso jo no seran mes de 4.
Nomes contestar a la pregunta anterior sobre la marxa o no de´n Sergi Vigue i en Dani Marcos. En Sergi s´esta recuperant d´una greu lesio de lligaments creuats i la unica cosa que volem tots es que es recuperi i que torni a ser en golejador que ha estat sempre i que tant hem trobat a faltar, per lo que coneixedors com som del valor que te tenir a l´equip un jugador que en circumstancies normals t´assegura 15/20 gols per temporada... ni se´ns ha pasat pel cap que marxi.
I sobre en Dani tres cuarts del mateix, es un dels tres capitans i es un home insustituible tant a nivell personal com a nivell de jugador, es un home d´equip i el seu equip es i ha de ser el Voltrega, per tot el que representa i ens aporta.
Aixi que desmenteixo que marxin, ni en Sergi, ni en Dani, en principi la base de l´equip esta feta, que es la base de l´any pasat i el que calen son uns petits retocs que ens donin un plus i ens ajudin a millorar l´equip. Com he dit abans quan ho tingui tot lligat faig un post i ho explico.
En breu hi haura noticies.
Merci.