diumenge, 30 de setembre del 2012

VOLTREGA 4 - SANT FELIU DE CODINES 3

Partidas!! Semblava que la pluja impediria jugar el partit d´avui hi hagues estat una llastima despres de veure com ha anat el matx.
Dos equips disposats a jugar amb noblesa, entrega i ganes, cadascu amb el seu estil, sobre un terreny de joc dificil, i on nosaltres ademes hem tingut el handicap d´haver de jugar 40 minuts amb un home menys per una injusta expulsio. Pero ja vaig dir l´atre dia que l´equip esta creixent, s´esta tornant a trobar amb ell mateix i esta tornant a demostrar que si vol i en te ganes pot fer grans coses, jugui qui jugui, contra el rival que sigui, no ens ha de fer por res si jugem i actuem com un equip. Ahir en front d´un gran rival que estara a dalt segur, varem salvar els tres punts a base de joc, pero tambe de ganes, actitut i intensitat. No hem tingut un començament facil, hem jugat contra 4 bons equips, i tot i aixo hem sumat 9 punts i hem anat creixent en quan a joc es refereix, aixo fa que mirem el futur amb esperança. No estem enlloc ni hem fet res, aixo tot just ha començat, pero despres del partit d´ahir us confeso que estic mes motivat que mai per fer una bona temporada, si no aflaquem forçes, si continuem amb aquest esperit aixo anira be, es tracta de no abaixar la guardia i seguir, seguir i seguir. Soma la jornada 4 i aixo tot just comença, de tota manera penso que hem començat amb pas ferm, el cami esta marcat, cal seguir-lo. Gracies equip per la tarde de futbol que ens vareu fer pasar. Ja us ho vaig dir ahir pero us ho repeteixo avui... SOU MOLT GRANS!!!
Felicito el Sant Feliu tambe perque no es facil jugar en un terreny de joc amb tanta aigua, propens a entrades i trompades. Varen ser un equip molt noble que va anar a disputar la pilota amb força pero sense entrades violentes, va dedicar-se a jugar a futbol i quan hi ha dos equips que volen fer-ho el resultat sol ser el d´ahir, bon partit, gols, emocio, intensitat, pero sobretot, esportivitat i noblessa. FELICITATS SANT FELIU i ens veiem a la tornada.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

PARTIDASSSS amb majúscules , l'aficio esta amb vosaltres.

Anònim ha dit...

Anims voltrega aquest any si farem algu important.