dilluns, 27 de maig de 2013

GRACIES!!!!

Fa 11 anys va venir l.Antoni Garrido a casa meva per proposar.me agafar un projecte nou que volien montar... Tornar a engegar el C. F. Voltrega. Jo no tenia cap experiencia a nivell d.entrenar i li vaig dir que de segon per apendre si que m.agradaria pero que de primer sense tenir experiencia no ho volia agafar,va triar un entrenador que engegues el projecte i jo vaig acompanyar.lo com a segon. Aqui començava la meva historia amb el Voltrega...
Vaig agafar l.equip a l.any seguent i vaig fer un parentesi d.un any ja que va neixer el meu fill Arnau.
Ara fa 8 anys que vaig agafar plenament i al 100% el primer equip del C. F. Voltrega juntament amb el meu amic Met Padros i sota la directiva del sr. Serafin Lira. Van ser uns anys de sel.leccio, de triar i de consolidar, ens varem marcar l.objectiu juntamant amb en Serafi de pujar l.equip a segona regional, varem parlar amb jugadors del poble que jugaven a fora i els hi varem explicar el que voliem, Sergi Vigue, Marc Laarbys, Albert Guix, Ivan Panadero, Albert Valldaura... I mes d.altres que es varen sumar al nostre projecte, i que varen fer.nos donar el pas de qualitat que habiem de donar prr tirar el projecte endavant. Varen creure en nosaltres, ens varen fer confiança i varem aconseguir pujar de categoria.
Quedava llavors el mes dificil... Consolidar l.equip a la nova categoria, no voliem ser un equip ascensor i habiem de consolidar un equip i un projecte. Va venir aquell any en Marc Icart, Sergi Bajo, Sergi Antolin, Albert Fonsi, mes endavant en Jordi Benavente i amb la qualitat que hi havia mes la qualitat que va venir no va ser dificil mantenir.nos i començar a ser un equip respectat a la categoria. En Met va pasar a formar part de la junta i la historia va continuar amb nous jugadors, companys i amics. Fins que fa dos anys va entrar a la historia unaltre gran amic, i dic gran amic tot i fer relativament poc temps que tenim rel.lacio... En Felix.
Amb en Felix hem viscut de tu a tu aquests darrers anys i hem apres un de l.altre continuament, hem pasat moments alegres, moments tristos, moments de tensio o moments de relax, hem confiat un amb l.altre i penso ke hem crescut junts com a entrenadors.
Ara la nostra historia amb el C. F. Voltrega arribat al seu final. I no es per cap motiu concret sino perque sencillament penso que aquest equip necesita un canvi, necesita savia nova i un relleu que doni a aquests jugadors el que jo ja no wls puc donar. Marxo perque estimo aquest club que es casa meva, perque vull el millor per un equip que tambe es meu, i perque vull que el suc que encara han de treure aquests jugadors el treguin en mans d.algu que els hi pugui treure, jo ja no puc... Son ja amics, no son jugadors d.un club, son els meus amics, i l.apreci que els hi tinc i l.estima, fan que vulgui per ells el millor i que aconsegueixin amb aire nou, el que amb mi ja no poden aconseguir.
Vull donar les gracies a tots els jugadors que m.han acompanyat al llarg dels anys en aquesta aventura, als que han confiat i cregut en mi, i tambe als que no ho han fet i han marxat pel motiu que sigui... Moltes gracies a tots, jo he apres molt de tot.hom i si tant sols un dels jugadors que he tingut ha apres algo de mi ja hem dono per satisfet. Deia Van Basten un dia que " al llarg de la carrera d, un futbolista pots tenir 10 entrenadors. D.aquests 10, 5 no t.aportaran res, 3 t,ensenyaran coses i 2 et marcaran la teva carrera". No pretenc haber estat en els 2 que han marcat la carrera de ningu, si per algu estic en el grup dels 3 que algu ha apres coses ja em dono per satisfet. El desti no se on ens portara i si algun dia tornare a casa meva com a entrenador, si que se segur es que el Voltrega no perd un entrenador, guanya un aficionat. Moltes gracies equip pel vostre recolsament, gracies junta per el vostre suport i gracies aficio perque heu estat i conve que estigueu sempre al costat de l.equip i a costat d.uns jugadors que son molt grans a tots els nivells, i no em refereixo nomes als actuals, ja que he tingut la gran sort de triar grans jugadors i grans persones al llarg d.aquests 8 anys.
Demano perdo al que hagui pogut ofendre en alguna decisio de les que pres en aquests 8 anys, aixi com a aquell que es pot haber sentit mal tractat per la meva persona. Mil perdons!!! Perque no ha estat la meva intencio.
Per acabar agrair tambe als rivals el tracte que m.han dispensat i tot el respecte que ens hem tingut, se que hi ha hagut pol.lemiques i discrepancies pero sempre ha imperat l.esportivitat i el seny en les poques pol.lemiques que hem viscut.
I com a final nomes hem queda dir una cosa, de tot cor GRACIES i Visca el C. F. Voltrega!!!!!