dijous, 28 de febrer del 2008

ANEM PER UNALTRE RIVAL...EL CANTONIGROS.

Be gent, aquesta setmana ens toca un rival que sempre ens ha creat dificultats, el Cantonigros, si be es cert que sempre hem tingut mes problemes a casa seva que no pas quan han vingut aqui, el Cantonigros es un equip amb força gent veterana, i que saben molt be el que fer en cada moment, no sera facil, i no val a refiar-se ni un moment del partit, tinguem el marcador en contra o el tinguem a favor, recordem que al seu camp guanyavem 0-2 a la segona part, i al final varem empatar 2-2. I sense anar mes lluny en la seva visita al camp del Seva, perdien 2-0 al descans i a la segona part varen capgirar el marcador i es varen endur la victoria per 2-3.
Que volem dir amb tot aixo? que de refiar-nos, ni pensar-hi, s´haura de lluitar, suar, i jugar per endur-nos els 3 punts que son inprescindibles per continuar la carrera cap a la victoria final.