diumenge, 27 d’abril del 2008

Puig-reig 0 - VOLTREGA 5

Ja he dit mil vegades que, quan en aquest equip ajuntem, les ganes, l´ambicio i la concentracio, amb la qualitat intrinseca que tenim, som un equip molt dificil de batre.
Encara que a tenor de classificacio general pugui semblar que ens enfrontavem a un rival debil, res mes lluny de la realitat, al seu camp el Puig-reig havia estat un rival dificilissim, o sino que li ho demanin al Riudeperes, pero nosaltres avui diumenge hem demostrat perque portem 32 jornades de liders i que volem continuar estant-hi les dues jornades que resten per acabar la lliga. Hem sortit a jugar concentrats i conscients del que haviem de fer, i de que aquest camp era bo per nosaltres,i que era un camp propici per fer el nostre joc, tocant, pasant i arrivant. El resultat, ja el sabeu 0-5, en un gran partit de tot l´equip.
Recolzats per una aficio SENSACIONAL, us mereixeu un monument pel que ens heu fet sentir aquest any, l´equip ha sortit a jugar, a divertir-se i a divertir a tots els que hi havia avui al municipal de Puig-reig, i de ben segur que ho hem aconseguit, els gols de´n Marc Laarbys(2), en Dani Marcos, l´Eloi Pla (et juro que m´ha fet molt feliç que marquesis, perque ets un crack, tot i que les lesions aquest any han impedit veure tot el teu potencial, l´any que ve no dubto que sorpendras a mes d´un...) i d´en Sergi Vigue, han fet justicia al que s´ha vist a dins del camp, i si diferencia hi ha, encara ens hem quedat curts perque el resultat podia haver estat mes escandalos. Sabeu que a vegades menciono algun jugador per sobre els altres, avui ho fare de 2, tot i reconeixent la gran valua del col.lectiu, avui per a mi, en Pana, i en Valldaura han estat els veritables motors del nostre triomf, enhorabona als dos i a seguir aixi en els 2 partits que queden, necessitem als nostres homes al 100%, i si el motor funciona totes les peçes estan mes engreixonades. Felicitats.
A pasar pagina, i ja toca pensar en el Rupit la setmana vinent, aixo s´acaba senyors, ja nomes en queden 2!!! i la festa es mes aprop, no esta fet encara i falta encara molta lluita, pero nomes en queden 2!!!!!!!