dissabte, 5 d’abril del 2008

VOLTREGA 3 - Torello 0

Avui hem vist un partit extrany. Penso que es com es pot definir el partit d´avui al parroquial. L´equip ha sortit al camp molt mentalitzat del que haviem de fer i conscient del que ens jugavem, fruit d´aixo al minut 18 ja guanyavem 2-0, i tot s´ha de dir amb una superioritat i un domini brutal. A partir d´aqui es quan ha començat el "partit extrany", ja que tot feia pensar que seria unaltre golejada d´escandol tipus, Corco o Ribetana, pero penso que l´equip ha vist que era un partit tant facil que ens hem relaxat, i hem anat esperant que pases el temps, i que si hi havia ocasio ja en fariem unaltre, i que si apretavem el gas el gol arrivaria quan volguesim. Es a dir l´equip ha jugat al ralenti, i gual que un cotxe que va per una carretera de baixada amb el motor ences, pero treu la marxa i s´aprofita de la baixada per anar tirant. Crec que ens ha faltat tensio, o esperit assasi com volgueu dir-li, a la segona part hem tocat mes, hem fet un altre gol, hem arrivat mes vegades, pero ha estat un partit placid resolt als primers minuts de l´encontre.
A destacar unes coses, el gran partit avui de l´Albert Guix, gran parada a la primera part amb el 2-0 al marcador, i penal aturat amb el 3-0 a la segona, per mi el millor dels 22 avui. El "debut" de l´Edu Bernal, despres de la seva lesio ocular que l´ha tingut fora gairebe mitja volta, avui ha tornat per reforçar-nos en aquest tram final de lliga, ademes fent una molt bona segona part, i per ultim el gran nivell que demostra darrerament en German, no se si va a dormir mes d´hora els divendres o que, pero esta en un gran moment, just quan ho ha d´estar. Destacar tambe la regularitat de´n Valldaura i de´n Victor(un portent fisic), i l´olfacte golejador de´n Sergi Vigue i de´n Marc Laarbys, que mantenen un duel pel pitxitxi, que fara que els unic benecifiats per aquest "pique", sigui el conjunt de l´equip.
Com sempre destacar el paper de l´aficio, inconmensurable al llarg de tota la temporada, i be, dir-vos el que us dic desde fa dies... JA NOMES EN QUEDEN 5!!!!!!!