dissabte, 9 de maig del 2009

Campdevanol 3 - VOLTREGA 0

Qualsevol persona que llegueixi el diari i veigui el resultat del partit d´ahir, pensara: "quin "meneo"!!!". Res mes lluny de la realitat. El partit d´ahir em va recordar al partit del dia del Riudeperes, o mes lluny en el temps el dia del Roda a la primera volta. Varem tocar la pilota amb criteri, varem saber jugar quan ho teniem de fer i ser contundents a l´hora de ser-ho, el problema va ser que no varem tenir la profunditat que hem tingut aquests dos dies, no obstant pero i malgrat el resulat advers, penso que hem d´estar satisfets del retrobament amb un joc que feia dies no teniem i que ahir varem tenir, varem jugar 80 minuts notables si be ens va mancar una mica de profunditat i presisio en la darrera pasada als nostres davanters, fins i tot despres del primer gol tenim l´opcio de fer l´empat amb el remat de cap de´n Jordi Benabente, que surt fora fregant el travesser, es a partir del 2-0 al minut 85 que ja marxem del partit i ens cau el terc,er com si hagues durat mes ens hagues pogut caure el quart...
Us dic que estic satisfet perque ahir l´equip va treballar i molt, va jugar altre cop amb criteri i perque varem recuperar a tres homes que espero ens ajudin en aquest tram final, Marc Icart, Sergi Bajo i Edu Bernal, de mica en mica l´infermeria es va buidant i ens dona mes opcions a l´hora de jugar amb els elements de l´equip, a veure si aquests tres partits que ens queden signifiquen poder tornar al nivell que hem tigut la major part de la lliga, i que aquests dies per alguna rao o altre habiem perdut.
Felicito al Campdevanol per la victoria , tot i que penso que varem rebre un castig excesiu pel que va ser el partit, pero ara no serveix de res queixar-se i demanar justicia en un resultat, es el que es i s´ha cabat, i per aixo se´ls ha de felicitar ja que varen jugar un bon partit, i perque no dir-ho tenen un gran equip. Sort pel que us queda de lliga.
I nosaltres a esperar la setmana vinent amb el Vic, la nostra recuperacio en quan a joc, i poguem oferir ala nostra parroquia una victoria en un "derby" amb connotacions de rivalitat hocheistica. Si treballem com ahir, jugem com ahir, i intentem tenir una mica mes de profunditat, segur que ho aconseguim.