dissabte, 12 de setembre del 2009

DIUMENGE COMENÇA LO SERIOS, PRIMER COMPROMIS...LERONA

Diumenge a les 12 del migdia a camp del Llerona, comença la nostra aventura en aquesta lliga. No tenim un facil començament, ja que el Llerona s´ha reforçat be amb homes d´experiencia i qualitat, i voldra donar als seus aficionats en el dia d´estrena oficial del seu nou camp de gespa, una bona imatge i dedicar una victoria a la seva parroquia. El Llerona es una molt bon equip que com dic ha canviat part de la seva plantilla, aixi com el seu cos tecnic, res a veure amb l´equip que va patir l´any pasat, aquesta lliga que comença, el Llerona hi tindra moltes coses a dir, ja ho veureu.
Nosaltres hi anirem amb l´il.lusio d´un nen petit, amb les ganes que ens ha de fer estrenar nova temporada, pero amb l´humilitat, i el treball que ens ha de dur a intentar aconseguir quelcom en la nostra visita al Valles. Esperem, es el desitg de tots soferir un bon encontre, i que la fortuna ens acompanyi per tornar amb alguna cosa sota el braç del nostre desplaçament dominical. Us hi esperem.
Us deixo amb la frase de la setmana que diu aixi: "SI VOLS TRIOMFAR, NO ET QUEDIS MIRANT L´ESCALA. COMENÇA A PUJAR, GRAO A GRAO, FINS QUE ARRIBIS A DALT, PERQUE LA RECOMPENSA MAI ES TROBA A LA MEITAT, SINO AL FINAL DE LA PUJADA" (Paul Burget)
La convocatoria pel partit del diumenge es la seguent:

jugadors convocats
diumenge...................13 setembre 2009
partit.........................Llerona - VOLTREGA
a 3/4 d´11 al camp de futbol de Llerona, o be a
les 10 a La Taverna.


1.Albert Guix
2.David Vizanzais
3.Juan Cobo
4.Edu Bernal
5.Albert Valldaura
6.Albert Font
7.David Pujol
8.German Lazaro
9.Dani Marcos
10.Ivan Panadero
11.Denis Lopez
12.Oscar Diaz “Chicho”
13.Marc Icart
14.Jordi Benavente
15.Sergi Vigue
16.Miki Auladell
17.Sergi Bajo
18.Marc Rique

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Apúntate esta otra: "NO POR MUCHO MADRUGAR, AMANECE MÁS TEMPRANO". O sea: palmais, fijo.

Anònim ha dit...

gracies per visitar el nostre blog. esperem que ens visitis més sobint... ets molt trempat!

enric ha dit...

Gracies pel refrany company. La veritat es que no se si palmarem o no dema a Llerona, (potser, perque el Llerona es un gran equip, ja ho he dit al post) pero el que si t´asseguro, es que ni guanyant ni perdent haurem fet res mes que començar a jugar el primer partit de lliga. Es a dir el primer dels 34 graons de a nostra escala, i si perdem, intentarem guanyar el seguent, i si guanyem continuarem treballant com fins ara, pero res estara fet sigui quin sigui el resultat.
Gracies per visitar-nos com ha dit el company anterior, i espero veure´t mes sovint per aqui, amb algun altre refrany, que sempre son enrriquidors. Vinga salut!!