dilluns, 7 de setembre del 2009

VOLTREGA 2 - SANTEPERENCA 1. S´HA ACABAT LA PRE-TEMPORADA.

Ahir diumenge varem jugar el nostre darrer compromis de pre-temporada, en el partit de festa major, que ademes va servir de presentacio de l´equip.
Davant un camp parroquial amb moltissima gent (com sempre gracies), varem guanyar a la Santperenca en un partit que pel meu gust va ser fluixet.
Veniem d´una setmana on haviem disputat tres encontres i on el balanç era molt positiu, tant pel que feia al joc com pel que respecta al resultat, ahir tot i començar de manera espectacular, ja que al minut 5 ja varem fer el primer gol en una triangulacio molt maca de la davantera, no varem tenir la fluidesa de joc ni la continuitat en las circulacio que haviem tingut la setmana anterior. Varem jugar a rafages. Estones de bon joc amb moltissimes estones d´impresicions alhora de circular la pilota i combinar. La causa?? Vull pensar que la Festa Major i el "xiringito" i tenen molt a veure. Els conceptes del joc penso que tots els tenim clars, el que volem fer penso que tambe, es per aixo que el partit discret d´ahir, vull catalogar-lo com una anecdota, aquesta setmana comença lo serios, i hem d´acabar de pulir les errades que fem de cara al compromis de Llerona, on hem de donar la talla, i demostrar que podem i hem, donada la qualitat de la plantilla, jugar molt millor del que ho varem fer ahir. Estic segur que ho farem.