diumenge, 13 de desembre del 2009

PRADENC 1 - VOLTREGA 1

No n´hi ha prou en jugar 15 minuts de cada part be, per guanyar s´ha de jugar be 90 minuts que es el que dura un partit, i avui no hem tingut la continuaitat en el joc que habiem de tenir i hem empatat...
M´esperava un equip lluitador el Pradenc, amb molta joventut i amb un eserit de lluita encomiable, i aixi ha estat. Per superar un equip aixi la pilota ha d´anar a ras de terra, i circular amb velocitat, repeteixo que estic content de 15 minuts de cada part que si hem fet el que haviem de fer i jugat amb criteri i per terra, la resta ens hem equivocat i jugat masa a la pilotada llarga. Conclusio, el no domini del joc, els "apuros" en defensa i la no participacio del mitj camp i la davantera. Resultat just? vista la igualtat en el partit d´avui penso que si, tot i que crec que si haguesim estat al nostre nivell teniem opcions de treure quelcom mes de Prats.
Pasem pagina i pensem amb el Moia, el darrer partit abans de la parada nadalenca, on hem d´intentar treure els tres punts, i pasar unes bones vacances de Nadal, la meva fe i confiança en aquest equip esta intacta, perque se el que poden fer, i n´estic segur que ho farem.