diumenge, 6 de desembre del 2009

VOLTREGA 0 - Sant Feliu de Codines 1

Com ja vaig dir ahir son un equipas, tot i que el futbol son situacions i avui les hem tingut de cul, no de cara, hem tigut l´1-0, que ens hagues posat el partit de cara i un minut mes tard ens han fet el 0-1... despres han actuat amb molt d´ofici, potser no ho han merescut pero han estat mes llestos i no se´ls pot negar que han utilitzar les seves armes amb intel.ligencia i veterania.
Hem tingut ocasions pero no les hem ficat i en el futbol qui guanya es qui materialitza les seves oportunitats i ells ho han sabut fer. Felicito als meus jugadors per la seva bona segona part, on hi han posat molts lluita, esforç i ganes, pasem pagina i pensem ja en el partit de diumenge vinent a Prats on hem d´intentar guanyar si es que volem estar a dalt, tenim dos partits molt importants abans de la parada nadalenca i no podem perdre punts, en un grup tanta igualat, cualsevol ensopegada et fa recular massa, i aixo hem d´intentar evitar-ho. Un cop acabat el partit nomes ens queda que felicitar al Sant Feliu per la victoria, i nosaltres reflexionar el perque fora fem millors partits que a casa, tindra el terreny de joc alguna influencia en aquest fet?? a veure si l´esperada gespa artifial arriba ja perque la necessitem, tot i que no vull que aixo soni a excusa, el terreny de joc es igual pels dos equips i els que ens hi hem d´aclimatar mes facilment donat que hi entrenem som nosaltres, de tota manera...que arribi ja!!
A l´aficio com sempre GRACIES!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Sens dubte el terreny de Joc influeix totalment en el joc del Voltregà. Ja és hora que es faci un terreny de joc d'acord amb la categoria del Voltregà!

Anònim ha dit...

si si , resulta que l'any passat era un fortin i ara aquest any no son les condicions idonees per l'estil de joc...va home!!. Am escuses no arribareu a passar mai de la mediocritat..anims i sense escuses arribareu mes amunt ja que teniu bon equip.
salutacions

enric ha dit...

Em sap greu que el meu comentari et doni l´impresio que busco excuses, res mes lluny de la realitat, simplement es una obietat el que dic, amb gespa jugem millor i aixo es facilment constatable. Que l´any pasat era un forti?? potser si pero l´esperit amb el que venen aquest any els equips no es el mateix amb el que venien l´any pasat, ara el seu plantejament es igual, tancadets a darerra i buscar alguna contra per fer el gol, i si el fan, dons encara mes tancats al darrera. Es totalment licit, pero per un equip que intenta jugar sempre estaras amb mi que es mes facil fer-ho en un camp de gespa que en un de terra on la pilota es mes dificil de controlar.
Repeteixo que no busquem excuses, perdem i guanyem generalment per merits propis, si be es cert i tu si ets jugador d´algun equip estars amb mi, com mes be estigui el terreny de joc, millor per tots.
Sobre lo de la mediocritat, t´asseguro que si la mediocritat ens l´han de portar les excuses mai ho serem de mediocres, ja que et repeteixo que no les busquem, i t´asseguro tambe que el proper partit a casa contra el Moia, tornarem a sortir amb el mateix anim de sempre d´intentar buscar la victoria, i tant de bo estiguem mes afortunats del que ho varem estar aquest dissabte.
Gracies per participar i salutacions a tu tambe.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb el que has dit,Enric,nomes afegir,que la baixa del Panadero la del Pujol i tambe dels tocats Vigue i German,es ba notar.ANIMS I A PRATS A GUANYAR!!!!!!!!!!!!!.