divendres, 1 de gener del 2010

ANY NOU, VIDA NOVA...

En primer lloc voldria felicitar el nou any a tots i desitjar que el 2010 sigui profitos i millor que el pasat, que sigui un any venturos i ple d´alegries, i que culmini somnis i desitjos que han quedat pendents en el pasat any. FELIÇ 2010 a tot-hom!!!
Per altre canto i com faig cada any, penso que es temps ara de fer balanç d´un any que ens deixa, i on hem d´apendre d´errors comesos, per no tornar a repetir-los en el futur.
Penso que en el 2009, hem cimentat les bases del que volem que sigui el nostre equip, de l´estil que volem que tingui i del que volem que faci quan surt a un camp de futbol, sempre hem apostat per aixo, per jugar a futbol i es el que hem intentat fer durant tot l´any pasat i que esperem tingui continuitat en aquest. Estic descontent del final de lliga de l´any pasat on ens varem quedar clavats amb 48 punts inexplicablement, i on el compromis va anar minvant, a mida que pasaven les jornades i veiem que l´objectiu de la permanencia ja estava fet. No vull tornar a caure en aquest error. No podem aquest any abaixar braços, i el compromis que tots lliurement hem contragut amb el club, amb els companys, amb la gent, amb nosaltres mateixos... esta vigent fins que s´acaba la lliga, no ens comprometem nomes per 18 jornades, ni per 24, ni per 20, ens comprometem per tot una temporada, i aixo es de setembre fins a Maig. No m´estic ficant la tirita abans del tall, simplement no vull que caiguem en l´error de l´any pasat, crec que hi ha equip per fer coses i ho hem d´aprofitar, una de les coses que varem fer malament l´any pasat va ser aixo i qui no apren dels errors esta condemnat a repetir-los, se que som gent intel.ligent i no caurem en aquest parany unaltre cop.
La resta, penso que es positiu a la força, s´ha consolidat un equip, s´ha intentat jugar a futbol en tots i en cadascun dels partits que hem disputat, amb mes o menys encert es veritat, pero sempre el jugar a futbol, el tocar la pilota, ha estat l´ideia que hem mantingut com a nostra senya d´identitat. Com diu el mestre Guardiola, "hem de perseverar" s´ha de seguir en aquest cami i ser ambiciosos, que el 2010, sigui una versio millorada a traves de l´aprenentatje dels errors del 2009.
Us demano que renovem el nostre compromis amb l´equip, que tots siguem conscients de l´importants que som TOTS, i que despres d´un correcte 2009, arribi un espectacular 2010, nosaltres hi treballarem perque sigui aixi, i us demano que vosaltres, (jugadors, aficio, directiva...) ens acompanyeu i fem del nou any, un any sencillament fantastic, que sigui l´any de la culminacio dels nostres somnis.
Recordo als despistats que hem començat a treballar ja de cara al primer partit de lliga del nou any (el 9 de gener) a camp de l´OAR, els entrenos varen començar el dilluns 28, i despres de tres dies de treball per cremar torrons, tornem a la feina, aquest dilluns dia 4, aixi dons si volem tenir un bon regal de reis, dilluns cap a entreno, (despres entrenem dijous i divendres) la cavalcada queda exclosa.
Bon any a tots i el que us deia, que el 2010, sigui l´any que es realitzin els vostres somnis. Sigueu feliços!!