diumenge, 10 de gener del 2010

OAR VIC 5 - VOLTREGA 1

No hem començat gens be l´any. Sabiem que l´Oar era un dur rival i anavem conscienciat d´aixo, pero el cert es que no podiem començar pitjor el partit, minut 2 i falta magistral de Partal que suposa el 1-0, ara podem discutir si era falta o no ho era, el cert es que ha pujat al marcador i que ha estat un golas. No hem sabut acostumar-nos a un camp glaçat on cada accio nostra nava acompanyada d´una patinada i on el rival ha sabut jugar-nos i aclimatar-se millor que nosaltres al terreny de joc. Han estat millor que nosaltres, cal reconeixer-ho, han tingut mes clar el que s´havia de fer i han sabut lleguir el partit millor que nosaltres en tot moment.
Coses negatives: No podem caure tantes vegades en el mateix error, no podem pasar-nos l´estona protestant, no podem marxar del partit com ho fem moltes vegades a consequencia de les nostres decicions, hem de tenir el cap mes fred i ser mes conscients del que pot beneficiar o perjudicar l´equip, i gairebe sempre protestar, ens perjudica a nosaltres i a l´equip en conjut.
Coses positives: La segona part que hem jugat amb 9 homes. Per mi molt ben jugada amb recolsaments constants, movilitat, jugant la pilota amb rapidessa a 1 o 2 tocs, crec que ens hem divertit tots aquesta segona part, els jugadors jugant i nosaltres veient-ho.
Com dic sovint aquest any,(massa sovint pel meu gust...) pasem pagina i pensem en la setmana vinent on ens hem d´aixecar si o si, si volem aixecar el vol, no hi ha res perdut i es una lliga molt igualada, pero no ens podem permetre gaires mes errades si volem estar a dalt, toca reaccionar i toca fer-ho JA!!
Per acabar fer oficial una noticia que ha sortit en altres llocs, es cert que l´Albert Valldaura marxa a jugar a l´Avia de 1ª regional, i que avui ha disputat el seu darrer partit aquesta temporada amb nosaltres. Nomes desitjar-li que li vaigui molt be, que tingui molta sort en aquesta nova etapa, i que pel que ens necesiti ja sap on te casa seva, no es un adeu sino un fins aviat, i tots li desitjem molts exits en el seu nou club.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb tota sinceritat,el mateix que va passar l'any passat amb l'Antolin,marxar a mitja temporada,ho trobo de molt malt gust i mes s'hi hi ha bon rotllo i demes,i si nomes s'hon per les peles vaja tela!!,equips de 1 regional no et poden engreixar gaire i menys ara!!!!!!!.

Anònim ha dit...

Ei, bones!
Soc en Valldaura. La meva marxa no és per temes econòmics, sinó per una millora esportiva. Ja que com tu has dit, no m'engreixeràn gaire!
Merci per tot. I us desitjo el millor! Sempre que pugui estaré amb vosaltres animant-vos. Fins aviat!

Anònim ha dit...

La Marxa d'en Valldaura es una proba clarissima que aquest equip no es preveu tenir aspiracions de disputar el titol...es perdre un bon jugador i com be indica ell mateix i no es per diners...es una pena!.
En fi un altre any sera, no , Enric??
Sort a tothom

Anònim ha dit...

Estic convençut que el Valldaura,tornara aviat,el Voltrega es casa seva i,a mes tio,ja t'has pensat be el tou de kilometres que cada setmana hauras de fer???.Torna haviat!!!!.Un aficionat.A ENRIC,el PANA,en te per molt????.

enric ha dit...

A veure, primer de tot Bonanit a tots. Com que veig que interessa mes el tema de l´Albert en lloc de l´equip us paso a explicar i comentar les preguntes que feu.
L´Albert marxa a l´Avia perque ell considera que es una millora esportiva personal, anar a un club de superior categoria (juga a 1ª regional) i amb aspiracions de pujar, el tema econbomic penso que es el de menys per a ell, ja que com molt be diu algu en algun comentari, es un fart de kilometres els que ha de fer cada setmana, i aixo no es paga amb diners, a l´Albert el que el mou son els interessos esportius de probar una cosa nova i ara li ha sorguit i vol aprofitar-la... res a dir mes que respectar la seva decisio.
Sobre si som o no som un equip amb aspiracions, aixo ho veurem mes endavant, pensa que fins ara no anem liders, i entendria aquest comentari si estiguessim en primera posicio i ens marxes un home com l´Albert, pero anem 7ens, a 10 punts del lider i ens queda tota una segona volta per jugar, les aspiracions i els objectius son els mateixos ara que abans de començar la lliga i la marxa de l´Albert no ha de fer variar ni un milimetre els nostres objectius, penso que desprecies molt la resta de la plantilla si penses aixi, tenim gent per suplir la seva baixa amb garanties i esperem demostrar-ho a partir de dissabte mateix.
Sobre el tema Pana, encara li queden un parell de setmanes abans no tingui l´lata medica, mes un parell de setmanes mes per agafar una mica de ritme, si el podem tenir pel dia del Sant Vicenç a casa penso que podem estar contents, despres del que ha pasat fins ara el millor es no correr i que torni al 100% per no recaure.
Per ultim voldria dir a tota la gent que ara pensa que sense en Valldaura no farem res, que son moltes les critiques que hem hagut d´escoltar tot el que portem de lliga sobre si en Valldaura ha de jugar al mitj del camp, o si ralenteix el joc, jo m´he hagut d´escoltar de tot. A l´Avia hi va per jugar al mitj del camp, cosa que ens indica que no som els unics bojos que el posem de mitj, tambe n´hi ha d´altres. Ara el que hem de fer tots i ho demano a l´aficio per sobre de tot, es apoiar l´equip, amb o sense l´Albert continua siguent el Voltrega, i si us l´estimeu es l´hora de demostra-ho.
Ah per cert, voldria informar-vos de que hem fet una nova incorporacio que vindria una mica cobrir la baixa deixada per l´Albert, es diu Guillem Conill i estava sense equip dons treballa França, antiguament havia jugat a l´Oar i Riuprimer, es un gran jugador ja ho veureu, us n´explicare mes coses al blog dema o dijous. Apa res mes i perdo pel rollasso.
Salut i Bonanit

Anònim ha dit...

Quin es l'objectiu Enric??.
Guanyar a l'ultim classificat a casa , no es que sigui prova de demostrar res..,no?.
En Valldaura era titular en TOTS els partits.No creus que era una peça clau per assolir "l'objectiu", pero es clar potser primer hauries de dir publicament quin es l'objectiu d'aquest equip..
Per cert molta sort a tu i a el teu equip, a veure si no nomes ens quedem en paraules i podem fer fets.

enric ha dit...

Benvolgut amic anonim.
Pel que veig sembla pel to que intueixo dels teus escrits, que ni jo ni el meu equip son sants de la teva devocio. No se perque pero ets molt critic amb totes les actuacions i fets que pasen al voltant del nostre club, si tens algun problema personal no costa res un dia quedar i en parlem, i si no tambe, no tinc cap problema en parlar del que no t´agrada, de la discrepancia sempre se n´apren i com que jo no em penso que ho se tot, m´agrada apendre, el que si et dire que em crec el que escric perque escric el que penso, i com es llogic em crec el que penso.
Sobre els objectius d´aquest equip que tant en parles i tant et preocupen, nomes dir-te que desde principi de lliga l´equip el coneix el objectiu, que es enh primer lloc jugar tant be com es pugui a futbol, i en segon lloc a nivell de classificacio quedar entre els quatre primers classificats, aquest es l´objectiu d´aquest equip que amb, o sense en Valldaura, intentarem asolir, i et repeteixo que ens agradaria que tu tambe i contribuisis donant-nos supòrt.
Res mes company, resto a la teva disposicio pel que vulguis, ja saps on em trobaras.
Salut.

rafa ha dit...

hola soy el rafa vuestro antiguo compañero pero siempre amigo,yo tambien espero k le vaya todo muy bien al valldaura,ja k es un gran jugador y buenisima persona,tambien espero k el voltrega haga en esta liga lo k tenia intenciones de hacer al principio, estar arriba con los mejores.un abrazo al voltrega y un hasta siempre a valldaura

Anònim ha dit...

Sort Valldaura!