dissabte, 13 de març del 2010

VOLTREGA 2 - BALENYA 0

Normalment per guanyar un partit has de jugar be, aixo pasa en el 90% dels casos. En el 10% restant si juges malament pots guanyar, perdre o empatar.
Avui nosaltres ens hem mogut en aquest 10%. No es pot dir que haguem fet un partit brillant, pero l´hem tirat endavant,i aixo avui, despres de fer un bon partit el diumenge pasat a Centelles i perdre´l, era el que valia. Guanyar.
Tot i no jugar be, tampoc es pot dir que no haguem fet merits per endur-nos el partit. Les ocasions han estat nostres, i ens hem acostat a porteria moltes mes vegades que el Balenya, que gairebe no ha creat perill.
No obstant el curt del resultat, ha fet que estessim amb l´ai al cor cada vegada que hi habia un corner o una falta a vora de l´area, ai al cor que no ha marxat fins que en Bena ha fet el 2-0 que finiquitava definitivament l´encontre.
El millor del partit? l´actitut. Es pot jugar be o es pot jugar malament, podem estar mes o menys encertats, pero el que penso que sempre hem de demanar es actitut, lluita i ganes, i avui TOTS n´hem tingut, per aixo hem tirat el partit endavant, ningu se l´ha tirat a l´esquena i TOTS amb mes o menys encert, hi hem ficat el nostre granet de sorra perque avui ens haguem pogut endur els tres punts.
Felicitar i desitjar tota la sort del mon al Balenya pels partits que li queden, bona gent, bons jugadors i bon entrenador, que avui han tingut un comportament exquisit en tot moment. Sort companys i espero veure-hos de nou l´any vinent.
Per part nostre a treballar durant la setmana per arribar al dissabte vinent en bones condicions al dificil compromis que ens espera a Torello, contra la Vall del Ges, espero poder recuperar durant la setmana algun jugador tocat, que avui no ha pogut estar amb nosaltres, tenim una plantilla curta i no hi ha dubte que necessitem a tots els jugadors per aquest tram final de lliga on s´han de decidir encara moltes coses, i on esperem nosaltres encara hi tinguem coses a dir.



"SOC L´AMO DEL MEU DESTI, SOC EL CAPITA DE LA MEVA ANIMA"

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Pot ser que el joc de l'equip anès marcat per l'estat del terreny de joc? Em sembla que aquest equip brillarà quan tinguem un camp de gespa artificial al municipal, espero!

enric ha dit...

Bones Company.

Pensa que si alguna cosa desitja aquest equip, es un camp de gespa artificial. Tots hi estem molt il.lusionats i l´esperem amb candeletes, n´estic segur que el joc sera molt millor, ja que son gent que tenen molta qualitat i aquesta nova superficie els anira d´escandol per fer un bon futbol.
De tota manera ens queden 4 partits al nostre camp i els hem de tirar endavant com sigui i amb la superficie que sigui, mai ha de ser una excusa el terreny de joc, ens hem d´adaptar al que hi ha i endavant, de tota manera, no ens hem d´enganyar tots l´esperem...