diumenge, 16 de maig del 2010

MOIA 3 - VOLTREGA 4

A la xerrada previa del partit d´avui, he dit als meus jugadors que guanyaria el partit el que tingues o aconseguis trobar en l´encontre alguna motivacio. En un partit amb dos equips amb els deures fets, la motivacio i ganes de guanyar tenen una influencia molt gran a l´hora de decidir el guanyador, si ens deixavem anar i no jugavem amb esperit, hi havia la posibilitat de que tinguessim unaltre Sant Feliu, pero no ha estat aixi i avui él que ha fet l´equip, tant el joc com l´actitut, ha estat de campio. Estic orgullos de l´equip. I no dic aixo perque hem guanyat al 93, ho diria tambe si (injustament) haguesim empatat, pero avui l´equip ha demostrat, que te esperit de lluita fins al final, que va pel partit fins al final i que tot i perdre dos partits al 93 (Santa Eugenia i Torello) que son els que ens han apartat de la lluita per les dues primeres plaçes, continuem amb l´ambicio, la filosofia de buscar sempre la victoria i les ganes intactes. Felicitats pel partit, felicitats per les ganes que hi hem posat, i felicitats per la victoria, hem sabut trobar la motivacio necessaria per guanyar avui i aixo es important de cara els propers dos partits que queden i que hem de mirar de guanyar tambe.
Voldria desde aqui per acabar primer tornar a felicitar a TOT l´equip, i en segon lloc i de manera mes personalitzada a una persona que ha estat avui per mi clau... en XUQUI. Felicitats pel partit que has fet, tornava despres de gairebe 9 mesos d´inactivitat i ha demostrat que es un porteras en majuscules. Gracies per donar-nos un cop de ma avui i felicitats per una victoria, que en bona part es molt teva. Felicitats.
I res mes, a pensar en el dissabte seguent, on ademes de jugar contra el lider i d´intentar treure´ns l´espina que tenim clavada del 5-1 de la primera volta, volem acomiadar-nos del nostre "arena stadium" amb una victoria. Es el darrer partit en l´actual superficie, ja que a principi de mes començen les obres d´instal.lacio de gespa artifical i hem d´intentar acomiadar-nos amb un bon regust de boca i una victoria que ens recordi els bons moments que hem pasat tots en aquesta sorra, el vell "arena stadium" s´ho mereix, nosaltres ens ho mereixem i la nostra gent s´ho mereix. A posar-hi el coll!!!!