dilluns, 13 de setembre del 2010

TONA 4 - VOLTREGA 2

No negare que dissabte vaig tenir una decepcio, la veritat pensava que era un partit que podiem guanyar, i continuo pensant que som superiors, pero no va quedar aquesta presumpte superiorirar reflectida dins el terreny de joc.
El Tona, un equip molt jove i lluitador, es va aprofitar de les nostres facilitas defensives i en 45 minuts ens va fer 4 gols que sentenciaven el partit. A la segona part tot i reacccionar timidament i tenir ocasions, no varem estar encertats i ens va ser imposible aixecar un marcador tant contundent com alhora sorprenent, perque penso que no ofenc ni menyspreo a ningu, si dic que ni ells mateixos s´esperaven.
Felicitar al Tona per la victoria, i ara a nosaltres ens toca reflexionar on varem errar, i esmenar els nostres errors, a fi de redreçar una situacio que sense ser dramatica, ja que es tracta nomes del primer partit de lliga, si ens ha de fer obrir els ulls i fer-nos veure que tots els pàrtits seran molt dificils aquest any i que caldra jugar-los al 200% per tirar-los endavant. Demano perdo a qui haguem fallat, i demanar tambe que ens tinguin confiança, que lluitarem per redreçar el nostre rumb i que no dubtin que les victories tornaran. Gracies i desitjo que ens continueu recolsant.