diumenge, 19 de setembre del 2010

VOLTREGA 0 - OLIMPIC LA GARRIGA 1

Ja vaig dir ahir que l´Olimpic era un equipas. Avui ho ha demostrat. Penso que hem de ser conscients d´on venim, de qui som i de que volem. A tots, a mi el primer, m´agradaria jugar com juga el Barça, a tots ens agrada fer un bon futbol, i a tots ens agrada guanyar, pero hem de ser conscients del que som, d´on venim i del que volem ser quan siguem grans. Dissabte ens varem enfrontar a un equip que baixa de primera regional, que es a segona per culpa dels descensos compensats, ja que sino fos aixi encara seria a primera, que te jugadors d´una qualitat innegable, un dels millors entrenadors de la categoria, i que per a mi, i es una opinio personal, es el maxim candidat a quedar campio. Que no varem jugar be? ho admeto, que hem de millorar? ho accepto, pero penso que els punts que realment ens fan mal i que trobem a faltar, son els punts de la primera jornada contra el Tona, i no em malinterpreteu, no vull dir que el Tona sigui un mal equip, simplement penso que son bastant mes asequibles del que es La Garriga, contra La Garriga a casa pots perdre, contra el Tona, hem de guanyar, es el que penso i si em llegeix algu de Tona no vull que s´ho agafai malament simplement penso que constato una realitat. A partir d´aqui crec que sols portem dues jornades, els nostres inicis a la categoria mai han estat esplendids i es molt aviat encara per posar-nos nerviosos, em deia un jugador del Voltrega despres del partit de dissabte: -"hem de guanyar un parell de partits seguits i s´acaba el problema, els nervis i tot el cuento..." Penso com ell, ens falten un parell de victories que ens donin confiança, el futbol es un estat d´anim, i el que avui veiem negre per art de magia es pot tornar blanc, no caiguem en el desanim, aixo tot just comença i l´important es com s´acaba no com es comença, dissabte sense anar mes lluny, tot i no fer un bon partit, tenim la darrera mitja hora en que podem empatar, tenim l´empat en dues ocasions, si els fem el gol segurament ara el discurs seria unaltre, i el partit seria el mateix.
No se com acabara aixo, penso que estem una mica massa nerviosos tots perque les coses no surten com voldriem, nomes us puc garantir que continuarem treballant amb l´intencio de fer les coses tant ben fetes com sapiguem, i estic segur que si seguim tots junts ens en sortirem i al final de temporada podrem tornar a estar orgullosos del nostre equip. Units ho aconseguirem, sols no.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Enric,que passa amb el Sergi Vigue?

Anònim ha dit...

Ànims Voltregà.
Això només acaba de començar i estic convençut que ho tirareu endevant, pa s a pas i paciència.

Una abraçada Enric.

Anònim ha dit...

pitjor inici en les 3 temporades a segona.....ui ui

enric ha dit...

Bona nit.

Contesto comentari per comentari.
1er. En Sergi Vigue el primer dia d´entreno, es va fer un esquinç a la planta del peu, (fascitis plantar es diu) i tot i no ser greu si que es molt doloros, aquesta setmana pero si tot evoluciona be, ja esta previst que començi a entrenar, espero tenir-lo aviat.

2on. Gracies pels anims, i jo tambe estic segur que ens en sortirem.

3er. Si repases, veuras que estas equivocat.
1a tmporada.Voltrega 0-Olimpic 1
Torello 1-Voltrega 0
Voltrega 4- Calldetenes 2
2a. temporada.Llerona 1-Voltrega 0
Voltrega 1-Caldes 0 Sant Vicenç 1-Vga 0
3a temporada.Tona 4 - Voltrega2 Voltrega 0-Olimpic 1
Com pots veure company els nostres inicis mai son bons, pero afortunadament sempre hem redreçat el rumb, a l´igual que esperem fer ara. gracies pels teus anims tambe.

No s´ha començat com voldriem pero espeem que d´aqui pocs dies poguem parlar de millors noticies.

Anònim ha dit...

jo estik trankil perke el VOLTREGA es el VOLTREGA

Anònim ha dit...

Desde la Garriga us faria una pregunta als voltreganesos:
que preferiu anar de menys a mes o de mes a menys ?
El VOLTREGA no estara a baix a menys que s'abandoni al equip a les primeres de cambi. Vot de confiança i anims a jugadors i entrenador.

Anònim ha dit...

Com a jugador de La Garriga, penso q la situació del Voltregà no es pas dramàtica. Només es porten 2 jornades de lliga i amb la intensitat que juguen a casa pocs punts marxaran d' allà. Ànims i molta sort.