divendres, 14 de gener del 2011

CONVOCATORIA PER REBRE EL SANT VICENÇ

No s´acaben les emocions, i despres del dificil partit contra el Vic-Riuprimer ara ens toca rebre unaltre os, el lider Sant Vicenç.
Carregat de grans jugadors Verde, Messi, Bautista, Juanjo, el millor porter de la categoria en David Faja... la llista es innumerable, el Sant Vicenç arriba estrenant liderat aconseguit aquesta setmana en partit endarerrit contra el Tona(1-1), i disposat a pasar la seva primera prova de foc.
Per nosaltres, sera un partit dificil ja que tenim les baixes de´n Bena per sancio i de´n Pana i Sergi Vigue per lesio, i el dubte de darerra hora de´n German que ha tingut durant la setmana problemes fisics. De tota maner ano ha de ser excusa per res, hem dit desde el començament que la plantiulla es molt bona, que tot-hom pot jugar i fer-ho amb encert i en dies com aquest es quan s´ha de demostrar, ademes estic convençut que tampoc ens mancara el recolsament de la nostra gent que ens fara arribar alla on no poguem nosaltres, i que ha de ser el jugador numero 12 que ens ajudi a tirar endavant aquest partit.

Jugadors convocats
Dissabte...................15 gener 2011
partit......................VOLTREGA-Sant Vicenç
Hora.........................a 3/4 de 3 al camp de futbol


1. Eloi Pla
2. Albert Guix
3. Gerard Rique
4. Guillem Conill
5. Juan Cobo
6. Albert Font
7. Edu Bernal
8. Chicho
9. Juanaki
10. German Lazaro
11. Carles Ginesta
12. Dani Marcos
13. Marc Icart
14. Sergi Bajo
15. David pujol

Us deixo amb la frase de la setmana que es de Isaac Asimov i diu aixi: "La filosofía de la meva vida sempre ha estat, que les dificultats marxen cuando se´ls hi fa front amb valentía."