diumenge, 23 de gener del 2011

VOLTREGA 4 - TONA 1

Habia dit que avui nomes ens valia la victoria i els jugadors han complert. Victoria, gols i bon joc, estem en bon cami...
El Tona es un equip que si no te´l prens en serio tens problemes. Ens va pasar en la primera volta que no varem valorar-lo de manera justa, i ha pasat amb diferents equips que tampoc ho han fet i han acabat pagant-ho. Si d´alguna cosa serveixen les derrotes, es per apendre, i estic content perque nosaltres varem apendre d´aquella derrota, ja que l´actitut i el respecte que varem tenir dissabte en vers el Tona, penso jo que es una de les claus que ens ha portat a guanyar el partit. Varem jugar seriosos, conscients de la dificultat que tenia el nostre rival, i conscients que si voliem guanyar s´habia de lluitar molt i fer les coses ben fetes. Ho varem fer i el resultat es aquesta victoria que ens marca un cami a seguir de cara els propers pàrtits que ens venen.
Felicito a tots els jugadors per la victoria i sobretot pel partit i el joc desplegat, seguim aixi que ens ho pasarem be en aquesta segona volta, mes enlla de si guanyem o perdem, el que ens ha de fer estar contents es l´imatge que donem cada setmana i la d´aquesta es positiva i es la que tots hem de voler. Seguim aixi que disfrutarem.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ennhora bona pel resultat,nomes et volia fer una pregunta.Els rumors que corren que tambe portaras algun equip del futbol base,es cert?.Merçi,FORÇA VOLTREGA.

enric ha dit...

Bona nit.

La veritat es que es la primera noticia que tinc sobre aquest tema.
El cert es que no se que fare la temporada vinent, no se si seguire o em pendre un any de descans, no en tinc ni ideia. El que si t´asseguro es que nigu m´ha dit res de portar un equip de nens, que per altre banda et confeso que m´agradaria, pero que per desgracia es incompatible amb el meu horari laboral, ja que plego de treballar a les 8 i no es hora d´agafar un equip de nens.
el que si et dic que no fare es agafar dos equips, aixi que tambe portar un equip de nens ja et dic del cert que no sera.
Es molt aviat encara per parlar de l´any vinent, ja tindrem temps de fer-ho, ara el que m´importa es acabar la present temporada amb exit i de l´any vinent ja en parlarem.
Merci per col.laborar amb el blog.

enric.

Anònim ha dit...

Pobre de tu que t'agafis un any sabatic! Tu has fet del Voltrega un equip gran, o sigui que a continuar fins que els aficionats no et demanin la dimissio!