dilluns, 14 de febrer del 2011

CALDES 5 - VOLTREGA 3

No vaig voler escriure res ahir per fer-ho avui amb el cap fred, ahir estava massa calent, i ja se sap que no sols pensar el que dius quan estas enfadat. Avui l´emprenyada hi es igual, pero he reflexionat.
Em faig totalment respaonsable de la situacio de l´equip. Tenim la sort de tenir un dels millors equips de la historia del Voltrega i que estigui en la situacio en que es troba penso jo nomes respon a una falta evident d´actitut. El Caldes no es milor equip que nosaltres, com tampoc ho son el 95% dels equips als que ens hem enfrontat, en el que si ens han guanyat, ahir el Caldes i altres dies altres rivals amb els que hem ensopegat, es amb actitut. No es falta de qualitat, es falta d´actitut, i quan falla aixo el maxim responsable n´es l´entrenador, com tambe correspon a l´entrenador intentar arreglar-ho.
A dia d´avui no descarto res, dimarts a entreno parlare amb els jugadors, els exposare el meu punt de vista i decidirem. Totes les coses tenen un cicle i potser fa falta alguna cosa que jo no els puc donar i que es necessari buscar a fora, per tornar a embalar una roda que girava rodona i fina fins no fa gaire (anavem 4rts a la jornada 14) i sembla que ara s´ha parat. Hi som a temps, queden 14 jornades pero cal posar-s´hi ja, es per aixo que dimarts decidirem com i si estem disposats a ficar-nos-hi altre vegada, cal buscar sol.lucions i no dubto que les trobarem, per dorolores que siguin, al cap i a la fi com diu Shakespeare: "les circumstancies y l´ambient que ens envolta tenen influencia sobre nosaltres, pero nosaltres som els únics responsables del que fem".

4 comentaris:

Jordi ha dit...

Ànims Enric que això es un petit entrebanc, només fa falta que guanyeu un parell de partits perquè la cosa torni anar endavant.
Us poso l'enllaç a quatre videos del partit d'ahir a Caldes.
Gols d'en David, d'en Bena, d'en Chicho i el segon gol (golàs) del Caldes.

http://www.youtube.com/watch?v=17J07Znarj0


http://www.youtube.com/watch?v=xQN8bWpTf2M

http://www.youtube.com/watch?v=FzMx8d9sp_c

http://www.youtube.com/watch?v=VMrKlCjuFFU

Anònim ha dit...

Anims!!!Enric,tu vas tornar l'il.lusio del futbol al nostre poble,despres que els "ENTESOS" del poble,sel carreguessin,i vam estar sense futbol una pila d'anys;per tant, PIT i lo que ha a tu et sobra COLLONS,i endevant,l'aficio de Sant Hipolit MAI et deixara sol.FORÇA VOLTREGA!!!!!!!!!!!!.

Fèlix ha dit...

Estic tant segur que ho tiraràs endevant.... saps per que ho se? Per que vaig veure que tens un grup de jugadors que estàn a mort amb tu. Ni cauràn ells (per què de calitat els en sobra) , ni et deixaràn caure a tu!!!

Anònim ha dit...

De la jornada 7 a la 21 6 victorias 5 empats(min 3 merexiem la victoria) i 4 de perduts(min 2 merexiem la victoria,i 2 de perduts a casa del 1 i 2)aquesta lliga es molt igualada,guanyant 2 partits miras amunt.ANIMS VOLTREGA I ANIMS ENRIC QUE NO ESTAMOS TAN MAL!!!!!!!!!!!FORÇA VOLTREGA!!!!!!