diumenge, 20 de febrer del 2011

SANT JULIA 0 - VOLTREGA 2

Ja vaig dir en el post d´ahir que no sabia el resultat del partit d´avui, pero si que tenia clara quina seria l´actitut que avui tindria l´equip, no m´he equivocat gens.
Avui l´equip ha estat el que ha de ser sempre, un EQUIP. Hem recuperat el que deiem que haviem perdut feia dies, que era l´actitut i les ganes de fer be les coses, hem dominat i hem sigut constants i quan les coses es fan be, solen sortir be. El 0-2 per a mi es un resultat curt ja que hem fet merits per a mes, pero l´important era guanyar i ho hem aconseguit, i el mes important hem recuperat sensacions que esperem ens acompanyin fins a final de temporada.
Ho vaig dir l´altre dia a la xerrada que varem tenir amb tot l´equip. Si tots estem compromesos i tots asumim l´actitut correcte, ningu ens ha de fer por, tenim un gran equip, amb jugadors d´una qualitat inmensa, falta combinar aquesta qualitat amb l´actitut positiva i adecuada que hem de tenir i podem fer grans coses, no podem abaixar els braços, no podem creure´ns que ja no hi ha res a fer en aquesta lliga, queda molt encara i molt treball encara per realitzar. Avui ha tornat l´actitut que tots volem, avui ha tornat l´alegria al camp de futbol, al vestidor i a l´equip, que ens acompanyi durant 14 jornades mes i ens ho pasarem be, sabem que aquest es el cami, sabem que aquesta es la manera de funcionar, no l´abandonem i no hi hauran reptes imposibles, i el mes inportant... ens ho pasarem be jugant a futbol que al cap i a la fi es el que tots volem, no??

3 comentaris:

Jordi ha dit...

Felicitats per la victòria.

Us deixo un video del partit.

http://www.youtube.com/watch?v=SVd8GutNYPw

Anònim ha dit...

Felicitats pel resultat,i ara,a per el Roda un dels ''gallitos''de la categoria.Et voldria fer una pregunta ,Enric ,que igual ni et va ni et be,no ho ser,es cert que hi haura un canvi en el futbol base??.Gracies i ENDEVANT!!!.

enric ha dit...

Bones i perdo pel retras a l´hora de respondre´t pero uns dies per una cosa i altres per l´altre se m´acabava pasant.
Sobre el que em comentes del futbol base, jo he parlat amb en Jaume i m´ha comentat la intencio de millorar-ho tot i de fe un pas endavant en quan a organitzacio i funcionament dels equips, com compendras si que m´interessa ja que el meu fill juga al Benjami i el que vull es que tot rutlli al igual que tu segurament.
Ademes hem de tenir en compte que de cara la propera temporada tambe podra comptar el futbol base, amb dos camps, ja que el de Masies ja sera operatiu i aixo significa mes logistica i organitzacio, em consta que hi estan pensant els responsables del F.B. Voltreganes amb en Jaume al capdavant.
Tampoc et puc dir mes ja que no en se mes, l´unic que espero que el canvi que tu dius si es produeix siguii en positiu, com estic segur que aixi sera.
Vinga ens veiem i merci per participar.

enric.