dimecres, 27 d’abril del 2011

“Hi ha una força motriu més poderosa que el vapor, l'electricitat i l'energia atòmica. Aquesta força és la voluntat”. Albert Einstein

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostia!,Enric,no m'ha agradat que agafis un comentari del IMPRESENTABLE,MOU,per motivar els jugadors,agafa els comentaris de entrenadors,no de MAFIOSOS del futbol!!!!!.

enric ha dit...

Bones company, nomes fer-te un petit comentari/explicacio sobre la frase. En primer lloc no es d cap mafios d les banquetes, la frase es d l, Albert Einstein, que l,utilitzi el personatje que et refereixes, es circumstancial d la mateixa manera que l,utilitzo jo. I en segon lloc dir-te que com deus saber si ets habitual lector dl blog, cada setmana acabo amb la frase d la setmana, i aquesta precisament ja l,he utilitzada durant aquesta temporada. De tota manera a mi tambe e fot que la utilitzes en Mourinho, perque com a tu aquest senyor tampoc es sant d la meva devocio. Queda,t amb el qu diu la frase i amb qui la va dir, no en qui l,utilitza, penso que al senyor Mourinho potser li escauria mes unaltre frase tambe de l, Albert Einstein que diu: HI HA DUES COSES QUE SON INFINITES, L,UNIVERS I L,ESTUPIDESA HUMANA, I DE L,UNIVERS NO N,ESTIC SEGUR. Merci company i Visca el Barça i el Voltrega.

Anònim ha dit...

PORQUE?
PORQUE?
PORQUE?