diumenge, 3 d’abril del 2011

VOLTREGA 1 - PRADENC 1

Avui no en tinc cap dubte. Hem perdut 2 punts, i ho hem fet de la manera mes dolorosa que es poden perdre, amb un gol al minut 88, en un dels 2!!!! unic xuts a porteria que ha fet el Pradenc en tot el partit. Ha estat un pal que he de reconeixer a dia d´avui (diumenge 3 d´abril) encara no m´he refet, i suposo que com jo tot l´equip. Erem conscient de l´importancia del partit d´avui, de que els 3 punts en joc eren vitals per a nosaltres, hi penso que hem merescut amb escreix guanyar, pero ens han empatat al minut 88 i s´ha d´acceptar, aixo es futbol i els partits duren fins que l´arbitre pita el final.
Vaig dir la setmana pasada i porto dies dient-ho que nomes sortireiem d´aqui si estavem units tots, i penso que es molt important que tots donem al maxim de nosaltres mateixos en cada minut de partit, en cada entreno, en cada moment. Els personalismes, els Egos deixem-los per unaltre ocasio i sumem en be de l´equip, repeteixo que nomes aixi ens en sortirem.
Es molt facil ser del Voltrega en els moments alts, com la temporada pasada que anavem tercers i erem els reis del mambo, es molt facil tenir compromis amb l´equip quan juges cada setmana i ets un titular indiscutible, pero l´autentic compromis ve quan estas en una situacio delicada i t´arremanges i lluites per sortir-ne, quan no juges habitualment i et toca solucionar paperetes de gent que no hi es, llavors es quan es veu si realment estem compromesos amb l´equip o estem compromesos amb nosaltres mateixos. Penso que la gent de veritat es coneix en els moments dificils, i ara es l´hora de coneixer a la gent realment tal i com es, es l´hora de veure de quina pasta estem fets i si volem estar o no. Qui no s´arremangui, qui no lluiti, qui no demostri compromis d´aqui a final de temporada en els importants i dificils 7 partits que ens queden, no ens ajudara, i qui no ens ajudi val mes que no hi sigui, es l´hora de la unitat, i aixo ho dic per tots, aficio, junta, jugadors, entrenadors, TOTS hem d´asumir el nostre paper, saber quin es el nostre paper i anar fins al final JUNTS, el que pasi despres ja son figues d´unaltre paner pero demano a tots els implicats, repeteixo JUGADORS, AFICIO, JUNTA, ENTRENADORS, que estiguem units i lluitem tots pel mateix, es l´unica manera de sortir-ne victoriosos, en cas contrari... no ens en sortirem.

1 comentari:

Jordi ha dit...

us deixo un video del partit Voltrega-Pradenc.

http://www.youtube.com/watch?v=z45ltZQlJcQ

Ànims i endavant