diumenge, 26 de juny de 2011

TORNEM´HI!!!

Primer de tot demanar disculpes per les 3 setmanes que he estat en "stan by", vaig acabar la lliga cansat i he volgut desconectar despres d´una temporada molt dificil i dura.
Demanades les disculpes, tornem a l´activitat.
Pel que fa a la temporada pasada, comentare nomes tres o cuatre cosetes, ja que penso que han pasat els dies i tampoc es moment d´extendre´m massa.
Dir que, com ja heu vist ha estat una temporada dificil i on hem hagut de lluitar fins al darrer minut, penso que hem fet coses malamanet desde l´apartat tecnic, desde l´apartat jugadors, aixi com desde l´apartat junta, tots tenim la nostra part de culpa d´haver patit de la manera que varem patir aquesta temporada, i el nostre objectiu despres d´haver-ho parlat i reflexionat, ha de ser esmenar errors i encarar la nova temporada de manera positiva, intentant no caure de nou en errors que ens varen fer patir mes del compte. Tambe penso que hem pagat una mica el proces d´adaptacio al camp nou de gespa, es un pas que poc o molt tots els equips ho acusen i nosaltres no hem estat cap excepcio.
De tota manera pero com us dic, vull pasar pagina d´aquesta temporada i centrar-me en la propera, on hem de tornar a il.lusionar a una aficio, que penso ha estat la nota mes positiva de la temporada, ja que ha estat amb nosaltres en tot moment, mai ens ha deixat d´animar i s´ho mereix tot.
De cara la propera, hi hauran novetats en l´equip, cos tecnic i junta, puc adelantar el que es una noticia ja sabuda per la majoria, que en el tema baixes tenim l´important baixa de´n David Pujol que ha decidit anar a jugar al Taradell de segona catalana la propera temporada, es una oportunitat per a ell de jugar en una categoria nova i l´ha volguda aprofitar, nomes desitjar-li tota la sort del mon i dir-li que ja sap on es casa seva, pel que necessiti, en David ha estat dos anys amb nosaltres pero es un jugador de casa, que ademes de la seva gran qualitat com a futbolista se l´hi ha de sumar la seva qualitat humana i compromis, cosa que l´han fet un referent en els dos anys que l´hem tingut al nostre costat. Gracies David i fins quan vulguis!!
L´altre baixa de l´equip es la de´n David Viza el nostre capi que com hem pogut lleguir en la seva carta de comiat ens deixa com a jugador i s´incorpora a la junta fent funcions d´enllaç junta/equip. En Viza es una d´aqueslles persones carismatiques i que el tenir-lo al nostre costat com a jugador o com a directiu sera basic aquest any, com ja t´he dit moltes vegades, Viza, gracies per tot el temps que hem estat junts!!
Un altre jugador que estara en un segon pla aquest any sera l´Albert Guix. En Guixo, com sabeu ha tingut un segon fill, en Pau, i entre la feina i la canalla no li permeten estar al 100% amb l´equip a nivell d´entrenos i ha decidit pasar a segon pla. Estara amb nosaltres, vindra a entrenar quan pugui i si l´hem de menester estara amb nosaltres, pero deixara de tenir el protagonisme que ha tingut aquests 4 anys on ha estat una peça clau per nosaltres en tot el que hem aconseguit. No es una retirada, sino es pasar a un segon pla, actiu, pero segon pla.
Pel que fa al capitol de baixes aquestes son les uniques que hi ha, la resta continua tota la plantilla, i desde aqui els ho vull agrair. Qualsevol dels jugadors que integren el Voltrega, ha tingut opcions per marxar a altres equips i ha preferit quedar-se, gracies als que heu pres aquesta decisio i esperem que ens ho pasem be aquesta temporada.
No vull fer un post inacabable aixi que el tanco aqui i deixarem la resta de novetats, per a mes endavant, em queda comentar les altes i les novetats a nivell d´entrenadors i junta, el tema baixes (a excepcio d´alguna sorpresa de darrera hora) es aquest. Seguire comentat novetats. Fins aviat.