diumenge, 30 d’octubre del 2011

VOLTREGA 2 - MOIA 1

Desde el principi d´aquesta temporada, he dit el mateix. Noto sensacions i vibracions diferentes respecte l´any pasat, vibracions positives tant al dins com a fora de l´equip, que ens fan afrontar els partits i les jornades de manera positiva. Diuen que si pensen en positiu, l´energia positiva et retorna cap a tu, ans al contrari si pensem negativament, l´energia negativa ens ve de cara perjuducant-nos. Penso que aquest any hem entrat en una espiral d´energia positiva, tots remem cap al mateix canto, ens apoiem, ens ajudem i tenim clar, que si volem podem, que si creiem, podem aconseguir-ho, i aixo sembla tonto pero fa guanyar partits...
Avui ens visitava el Moia, un equip penso jo a nivell de qualitat molt sembalnt al nostre, amb grans jugadors en les seves files i amb un gran joc de conjunt. Hem estat encertats en els moments justos del partit, hem tingut la dosi de sort necesaria que s´ha de tenir en determinats moments del partit, i tot s´ha de dir, penso que tambe hem jugat un molt bon partit de futbol, perque nomes amb sort, no es juga com hem jugat avui nosaltres. El Moia ens ha creat dificultats, es evident, repeteixo que per a mi son un molt bon equip, els havia vist aquest any i sabia que ho eren, i avui ho han demostrat, pero modestament i digueu-me parcial penso que avui hem estat superiors. Ens podien haver guanyat? es cert, pero tambe ho es que les ocasions mes clares, les jugades trenades han estat nostres i que hem combinat i jugat amb mes criteri que el nostre rival.
Cal seguir per aqui. Nomes portem 8 jornades i els mals moments arribaran, pero cal estar junts ara i quan arribin, disfrutar dels bons moments, i continuar entrenant perque els mals moments, triguin en venir, i que quan vinguin siguin el mes lleus posibles.
Heu vist mai volar una colla d´anecs?? van en perfecte formacio, un a costat de l´altre per vencer la resisitencia de l´aire, saben que si un deixa la formacio, el viatge es mes feixuc, estan units i treballen en grup. Aixo es el que hem de fer nosaltres. Unitat, conjunt, sacrifici pel company i humilitat, i com els anecs tindrem un viatge llarg i feliç. Que ningu se separi del grup, la unio es la nostra força... Continuem creien-t´hi.