dissabte, 8 d’octubre del 2011

VOLTREGA 4 - CENTELLES 3

Els partits que jugem amb el Centelles s´han convertit tradicionalment en sinonim de gols i emocio fins el darrer minut. L´any pasat sense anar mes lluny, teniem el partit controlat per 2-0 al minut 85 i varem acabar empatant a 2 en el 94. El d´avui tambe ha estat replet d´emocio, gols i incertidumbre fins al final.
No se´ns ha posat masa de cara, ja que en el minut 20 ja perdiem per 0-2, tot i que no ho mereixiem el Centelles ha tret petroli dels dos unics xuts que ha fet a porteria en la primera mitja hora i s´ha avançat en el marcador.
Pero avui era un dia d´aquests que veies que a poc que afinessim una mica la punteria, era un partit que es podia remontar. Ens hem posat les piles i hem capgirat un marcador advers, en un de favorable en 40 minuts de bon joc, atac constant i oportunitats variades, crec que no menteixo si dic que el resultat d´avui hauria pogut ser de 7 o 8 a 3 tranquilament a poc que haguessim estat encertats en el remat a porta.
Vull destacar l´actitut de tots. Mai ens hem ensorrat ni desmoralitzat quan hem anat perdent, ans el contrari, hem cregut en la victoria en tot moment. La paraula CREURE, es una que aquest any dic molt en les xerrades, perque penso que ha de ser el nostre "leiv motiv", si creiem podem, si volem som capaços de tot i esta en les nostres mans el fer, o l´arribar a ser aquesta temporada, hem de creure, hem de voler i despres pasara el que ha de pasar pero que estem convençuts tots de que podem, que ens ho creiem ha de ser la nostra filosofia a l´hora d´afrontar els partits.
Avui ha estat una mostra de fe i de convençiment, hem cregut que podiem remontar i ho hem fet, hem cregut que haviem de guanyar i hem guanyat, i si TOTS creiem en aquest equip, qui sap on arribarem. CREIE-M´HI i ho sabrem.