divendres, 3 de febrer del 2012

AMIC SERGI ESTEM AL TEU COSTAT



Dema tenim un important partit, potser el mes important de la temporada, pero creieu-me quan us dic que hi ha moments que el futbol pasa a tenir un paper secundari. Aquest mati hem conegut la mort de la mare del nostre company i amic Sergi Vigue, i germana de l´Albert Guix, el nostre "Guixo".
Sergi, Albert tots el que us estimem estem al vostre costat, anims i pel que necessiteu sabeu que ens teniu, es en aquests moments quan el valor de la paraula amistat te mes significat i si hem estat al vostre costat en els moments bons, ara en els moments tristos sapigueu que encara hi som mes. Anims i pel que vulgueu, ja sabeu on som. Amics us acompanyem en el sentiment.

3 comentaris:

C.F. Olimpic La Garriga ha dit...

Des del C.F. Olimpic La Garriga i molt en especial la plantilla del
1er equip us donem el condol per la perdua d´un familiar d´un jugador del vostre equip. En aquests moments tan dificils on es igual quedar 2on que ultim rebeu UNA FORTA ABRAÇADA del nostre club. Com molt be diu el vostre entrenador en aquestes situacions el futbol passa a ser totalment secundari, no hi ha colors, "NOMES ES FUTBOL".Molts anims, una abraçada molt forta al vostre jugador que segu rebra el calor d´un equip com sou i cuideu-vos molt.
C.F. Olimpic La Garriga
1er equip
Toni Cruz

Anònim ha dit...

Anims Sergi i Guixo etem tots al vostre costat!!!!

enric ha dit...

Moltes gracies Toni, per la mostra de suport que ens dones desde aquest blog. Els traslladare la salutacio i estic segur que com faig jo, t´ho agrairan profundament.
Moltes gracies i que el futbol serveixi per aixo, per fer amics i per unir persones, en cap cas per separar-les.
Una abraçada Toni i torna les gracies en nom meu a tot l´equip de l´Olimpic. Sou molt grans!

enric