dilluns, 13 de febrer del 2012

CALLDETENES 2 - VOLTREGA 3

Penso que el d´ahir es un resultat curt. Varem ser superiors al nostre rival desde el principi i varem tenir ocasions mes que de sobres per aconseguir una diferencia mes amplia al marcador, pero la manca de punteria ens va condemnar a patir als darrers minuts per conservar un avantatge mes que merescut al llarg dels 90 minuts.
Sense estar brilants si varem ser superiors a un combatiu Calldetenes, que va apretar durant tot el partit que mai es va rendir, i que va buscar el gol fins al darrer minut, sabem que els 14 partits que ens queden fins al final de lliga seran dificils, i que costara tirar-los endavant, pero la confiança que tenim en Felix i Jo en aquest equip es ilimitada, i els 18 homes que formen la "plantilla", han demostrat que es pot confiar en ells, tot-hom es important i si seguim amb aquest grau d´implicacio no hi ha cap repte que ens pugui fer por, de vosaltres depen fer una temporada historica, no ens marquem limits, els limits ens els posara el dia a dia, pero partit a partit, pas a pas disfritem i gaudim del que hem fet fins ara, amb la vista posada en el que hem de fer encara.
La setmana vinent no hi ha lliga per la festivitat del Carnaval, carregem piles pel seguit de partits que ens venen despres, importants i que hem de mirar de tirar endavant.
Que paseu un bon carnaval, que disfruteu molt i felicitats per la victoria i pel partit d´ahir, de tota manera pero cal seguir entrenant... ens veiem dijous.