diumenge, 4 de març del 2012

CENTELLES 1 - VOLTREGA 5




No hem fet un grandios partit, pero si que hem estat molt seriosos durant els 90 minuts, hem tingut algun "despiste", pero en linies generals penso que hem estat superiors al nostre rival d´avui. En Bena ha tornar a marcar despres de la seva ausencia dues setmanes per sancio i ha demostrat que com deia Miguel Rios, "los viejos rockeros nunca mueren", te el gol a la sang i li surt a la minima ocasio. Felicitar tambe a en Chicho pels seus dos gols d´avui, el segon sobretot ESPECTACULAR!! i a la resta de l´equip perque hem treballat i hem estat seriosos tal i com hem demanat a la xerrada de principi del partit.
La meva ideia d´equip, es la de 20 persones que comparteixen vestidor, en un projecte comu, que remen totes en la mateixa direccio, i que tant fa qui jugui dels 20, perque tots tenen la mateixa importancia i tenen tots la mateixa implicacio en vers d´aconseguir un objectiu comu. Quan s´aconsegueix aixo, es poden tirar endavant els reptes mes dificils i es poden somiar els somnis mes bonics. Ho dic sempre, no som un equip de 11, som un equip de 20 senyors, de 20 amics que van en la mateixa direccio, quan tenim baixes com es el cas d´avui, unaltre company les cobreix, i tots hem de tenir el convenciment i la certessa de que som importants, i que ho serem al llarg de la temporada. Us asseguro que res em fa mes feliç que poder donar minuts a tots, perque tots en mereixeu i tots n´heu de tenir, segurament uns en tindran mes que altres, segur. Pero mantenir viva la flama del que se sent important (perque ho es en realitat), es una feina que tant en Felix com jo procurem fer setmana darrera setmana.
Mes enlla dels resultats, gracies a tots per la vostre implicacio i compromis en vers d´un equip que es vostre perque vosaltres sou els que el formeu, defenseu i lluiteu setmana darrera setmana. Gracies equip!! sou molt grans!!
La setmana que ve pero caldra tornar-hi, aquesta vegada a casa contra un dificil rival, el Santa Eugenia que sempre ens ha causat problemes historicament, pero les estadistiques estan per trencar-se i amb el suport de la nostra parroquia, intentarem trencar-ne unaltre. Som-hi tots i a per la propera!!!!!!!