diumenge, 25 de març del 2012

MOIA 2 - VOLTREGA 1

No vull amagar la derrota del nostre partit d´ahir amb les baixes que te l´equip. Es cert que darrerament l´equip esta mermat pel tema lesions/sancions, pero l´equip que presentem ahir al camp del Moia esta perfectament capacitat per guanyar a qualsevol camp, penso que la nostra derrota d´ahir cal enmarcar-la mes en el fet de no aprofitar les ocasions que tenim.
Hi ha una maxima en el mon del futbol que diu que qui perdona ho acaba pagant, i es ben cert. A la primera part gaudim de 3 clarissimes ocasions que malauradament fallem, el camp del Moia es un camp dificil i posar-se en avantatge al marcador sol ser sinonim de que com a minim "algo rasques". No varem tenir la fortuna de materialitzar cap d´aquestes clares ocasions i ho varem acabar pagant. I mes si sumem que al primer minut de la represa varem ser castigats amb un riguros penal i aquesta vegada el nostre "para-penals" particular, en Marc no va poder aturar-lo.
A la segona part varem seguir fallant ocasions i ells amb el segon gol es varen trobar comodes i varen defensar-se com varen poder, i tot i escursar diferencies al minut 89 ja no varem `poder fer-hi res per evitar la cuarta derrota de la temporada.
Felicitar al Moia per la victoria tot i que objectivament penso que no varen ser millors que nosaltres, si que varen aprofitar les ocasions que varen tenir i el futbol es un joc on no guanya el millor sino qui aprofita les ocasions que te, i ells ho varen fer i nosaltres no.
I ara que?? doncs ara toca seguir remant, no pasa res pero cal continuar. Aquesta setmana recuperem gairebe a tot-hom (espero), i caldra afrontar el partit contra l´Ametlla amb ganes i anar a per una victoria que ens faci agafar embransida al tram final de lliga que ens espera que sera molt complicat, i on caldra estar tots junts per defensar almenys aquesta tercera posicio que ens hem guanyat al llarg de tota la lliga.
Vull felicitar a tota l´aficio que era ahir al camp del Moia, en especial a la penya El Descuento, pel seu suport incondicional i permanent al nostre equip, si som on som es en bona part gracies a ells... MERCI PENYA!!!