diumenge, 13 de maig del 2012

OLIMPIC LA GARRIGA 3 - VOLTREGA 3

Avui a La Garriga s´ha viscut un PARTIDAS DE FUTBOL. Hi ho poso aixi amb majuscules perque es el que ha estat. Dos equips que han sortit a guanyar, res d´especular, a jugar la pilota, a tocar, a lluitar cada pilota com si fos la ultima, a correr, sense entrades antiesportives, sense mala intencio en cada entrada, amb noblessa i que un cop ha acabat, els 30 jugadors que han ofert aquest espectacle s´han donat la ma i han aplaudit al public que sense colors despres, ha agrait tambe el seu esforç i entrega i ha marxat cap a casa amb la sensacio que el que havia vist avui era el que esperava quan ha entrat per la porta... distreure´s veient futbol, que es el que hauria de pasar cada setmana en qualsevol camp del mon.
Us juro que avui soc la persona mes orgullosa del mon, orgullos pel partit que ha fet el Voltrega, orgullos pel comportament del jugadors i orgullos per la imatge que hem donat avui davant un EQUIPAS amb majuscules, que si no hi ha cap entrebanc guanyara la lliga amb tot mereixement, ja que el futbol et posa on et mereixes despres de 9 mesos de competicio. Confesare una cosa. Tinc un especial "carinyo" per La Garriga, es el primer equip amb que vaig debutar a 2ª regional l´any que varem pujar de categoria i pel fet de coneixer gent com en Toni Martinez el seu ex-entrenador i gran coneixedor del futbol, aixi com el seu entrenador actual en Toni Cruz, un gran entrenador pero sobretot una gran persona, fan que els tingui una estima i una admiracio especial. Es per aixo que quan jugem contra La Garriga se que ells jugaran a futbol, i que nosaltres hem d´estar a l´alçada, sempre hem fet bons partits contra ells i per a mi es un orgull haber-los plantat cara aquesta any. Toni felicitats per l´equip que tens, pels jugadors que tens i molta sort en les tres finals que us queden.
Temps tindrem un cop acabi la lliga de fer balanç del que hem fet be i del que hem fet malament i d´analitzar la temporada, pero el que si us dic es que els dos partits que hem jugat contra La Garriga son dos autentics partidassos. A casa varem guanyar oferint un recital, ahir varem empatar un partit que sempre varem tenir de cara i amb opcions per guanyar, i es que el Voltrega jugant a futbol penso que te opcions de guanyar a tot-hom, quan ens perdem en batalles inutils, protestes i ximpleries que no tenen res a veure amb el futbol, alla estem perduts. El partit d´ahir ha de ser el nostre mirall, no tant per els tres partits que ens queden,(que tambe) sino ja per la temporada vinent fins i tot.
Hem de jugar a futbol i si ho aconseguim cada setmana, serem un equip molt complicat de guanyar, ara ja ho som, pero encara ho serem mes. Al llarg dels anys ens hem guanyat any rera any, temporada rera temporada un respecte que fa que alla on anem se´ns miri amb precaucio, ja no som l´equip nobell i tendre que varem pujar de categoria fa 4 anys, ara som mes madurs, millor equip i de mica en mica s´ha de treballar per continuar sent-ho, per millorar, lo d´avui, i lo d´aquesta temporada en general perque penso que hem fet una temporada extraordinaria, no ha de ser un punt final, al contrari ha de ser un punt d´inici per continuar pujant i creixent en joc, en actitut i sobretot en mentalitat guanyadora. Tenim un projecte engrescador a les mans que va començar fa 6 anys amb en Met Padros, que hem continuat amb en Felix i que quan nosaltres no hi siguem algu ha de continuar, el veritable valor d´aquest equip son els seus jugadors, uns nanos compromesos amb el conjunt, amb el club, que son amics i que si volen son MOLT GRANS, molt bons i extraordinaries persones, nosaltres marxarem pero els jugadors seguiran, i qui vingui ha de continuar aquest projecte, que no es altre que un projecte que es diu FUTBOL. Cuidem-lo i fem-l´ho creixer perque si ho feu, tardes com la d´ahir seran lo habitual quan jugui el Voltrega.
Felicitats equip, enhorabona Voltrega, i enhorabona La Garriga, perque vareu fer que el futbol sigui una cosa molt maca, quan es juga com ho vareu fer ahir.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Com a aficionat de l'Olimpic La Garriga i del futbol en general gràcies als dos equips per el partidas de futbol que ens haveu ofert avui al Municipal de La Garriga.Felicitar als dos equips,a les dues aficions per aquest gran partit que hem viscut avui,tambè felicitarvos per el partit d'anada en que es vareu guanyar 4 a 1,per ultim felicitar al entrenador del Voltregà amb el Enric perque sempre ha demostrat ser un gran esportista apart de ser una gran persona,espero que d'aqui dos anys els dos equips es puguin trobar a 2a Catalana,felicitats Voltregà.

Jaume ha dit...

Nomes vull dir un parell de cosas,partits com els d'avui fan afició i si seguiu per aquest camí i no d'altres esterils,fareu coses molt grans.

Felicitats als dos equips però vull felicitar en especial al Voltregà l meu equip que el porto al cor....

Sou molt grans i aquest es el camí