diumenge, 4 de novembre del 2012

VOLTREGA 1 - TORELLO 2

Hi ha dies que tires una moneda enlaire i et surt sempre cara, i dies que surt creu. Nosaltrs estavem acostumats a tenir la sort de que sortis cara... ahir ens va sortir creu.
Varem anar a buscar la victoria i ens varem trobar una derrota inmerescuda, potser lo intel.ligent era amb 10 homes anar a aguantar l´empat, potser si, ara be no em penedeixo gens d´haber intentat guanyar, com diu una coneguda frase, "si lluites pots perdre, si no lluites estas perdut".
Amplio mes tard.

1 comentari:

Fèlix V ha dit...

Si no ho haguessim intentat no seriem nosaltres mateixos. Hem aconseguit moltes victories batallant fins el final, i ho seguirem fent, per que és el que ens caracteritza. Es evident que tothom te dret a opinar, faltaria més, però parlar ara de que ens hem equivocat es no reconèixer que moltes vegades hem guanyat d'aquesta manera. Tenim jugadors per guanyar així, i confiem al 100 % en que ho poden fer i que ho seguiran fent per que ho han demostrat moltes vegades. Visca el VOLTREGÀ guanyi o perdi! La valentia i capacitat de sacrifici d'aquests jugadors és inqüestionable! Moltes gràcies a l'afició, que sempre ens animeu, vosaltres també sou molt grans!