diumenge, 18 de novembre de 2012

VOLTREGA 3 - GURB 3

Felix i Enric dixit:
"Ahir es va viure un partit de futbol molt disputat, sobretot a la segona part, on es van marcar 6 gols! La veritat, no se si els aficionats entendran el que diré ara, però els jugadors si que ho faran… Enhorabona pel partit d’ahir nanos, ho diem de veritat. El que es va parlar, el que haviem de fer, ahir es va fer, sobretot a la segona part, per tant, en tenim prou amb això (de moment)… fent el que es va fer ahir, treballant com s’ha treballat aquesta setmana aconseguirem ser el que volem, no en tenim cap dubte, aquest és el camí!
Posats a analitzar el partit podem lamentar-nos de ocasions fallades, de no tancar el partit amb el 2-0, de no saber-lo parar amb el 3-2, etc… però ningú podrà dir que el Voltregà no va insistir fins el final. Sobretot despres del 2-2, no es facil que t’empatin un partit guanyant 2-0 i tornar a aconseguir un gol en 5 minuts… per tant, no podem dir res de vosaltres, potser algú opina diferent, i és molt lícit (respectable), però nosaltres estem molt orgullos de tots vosaltres, no només pel que vareu fer ahir, sinó pel que aconseguireu en un futur, treballant com s’ha treballat aquesta setmana i jugant com la segona part d’ahir els resultats arribaran, quan? No ho sabem, ni ens importa, però arribaran, ja veureu….
Seria preocupant si en cada partit sortissim golejats, si no tinguessim cap ocasió, etc… però la realitat és la següent, excepte contra el Santa Eugènia, el Voltregà ha tingut la oportunitat de poder guanyar en tots els partits que ha disputat, i això és el que ens fa estar tranquils, el futbol és això, ratxes, a vegades entra tot i a vegades no, només hem de treballar a tope per quan arribi una bona ratxa estar preparats per aprofitar-la al maxim, fins que no ens arribi que ningú dubti que els nanos estaràn disposats a lluitar contra tots i contra totes les coses en contra que puguin venir, i si n’estem tant segurs és per que els coneixem…
Per tant, no ens volem allargar més, recordeu-vos del missatge d’aquest escrit… aquest és el camí a seguir…. I vosaltres sabeu per que ho diem! Força Voltregà!"